Animirani hip hoper

Prvi solistički koncert popularnog Brude

Brudu, javnost dobro zna kao jednog od glavnih protagonista našeg najpoznatijeg crtića, a sada će ga upoznati i kao vrsnog hip hopera.
Lifestyle / Flash | 25. 02. 2022. u 13:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U srijedu 9. ožujka, s početkom u 20 sati, na internetu možete uživo gledati prvi koncert animirane hip hop atrakcije Brude, jednog od glavnih junaka popularnog bh. animiranog serijala Bruca Braca Bruda Brada. Koncert Prekucavanje igrice bit će ujedno uvertira za početak nove sezone serijala.

Nova sezona serijala BBBB, pod nazivom „Jači nego ikada“, s emitiranjem počinje na proljeće. Autori serijala, članovi sarajevskog umjetničkog kolektiva Helem Nejse, odlučili su da uoči početka nove sezone ljubitelje Švrakindolaca obraduju koncertom, i to ni manje ni više nego - Brudinim.

Brudu, javnost dobro zna kao jednog od glavnih protagonista našeg najpoznatijeg crtića, a sada će ga upoznati i kao vrsnog hip hopera.

Video: BRUDA LIVE KONCERT "PREKUCAVANJE IGRICE" (NTEAM ROLE PLAY SERVER 09.03.)

„Dugo vremena smo tražili način kako da organizira koncert Brude, najveće gangsta rap zvijezde u Europi, porijeklom iz Švrakinog sela (jedinog sela s trolejbusom na svijetu). Konačno smo uspjeli otvoriti prostor Brudinog vlastitog univerzuma u okviru svjetski popularne role-play platforme FiveM. Tako će naš Brudaroni svojim zadrtim fanovima prirediti živu izvedbu najslušanijeg rap albuma “SILA MOĆ” na kojem, nažalost, nismo u mogućnosti garantirati za vašu sigurnost“, objašnjavaju autori.

U videu pogledajte kako je Bruda sam najavio svoj koncert.

Za gledanje Brudinog koncerta potrebno je imati GTAV igru na bilo kojoj game platformi (Steam, Epic Games ili Rockstar Games). Pored toga, potrebna je platforma FiveM.

Nakon jednostavne instalacije GTAV i FiveM platofrmi, posljednji korak je preuzimanje NTeam Launchera na nteamrp.com.

Kao i dosadašnje, nova sezona serijala BBBB bit će ponuđena na gledanje potpuno besplatno na njihovom YouTube kanalu s preko 4 milijuna pregleda i više od 40.000 pratitelja koji nestrpljivo očekuju nove avanture četvorke.

Kopirati
Drag cursor here to close