POLIKLINIKA MAK Mostar

Prvi laserski centar za liječenje vena Vas nagrađuje za svoj peti rođendan!

Lifestyle / Flash | 05. 09. 2016. u 15:37 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prvi laserski centar za liječenje vena u Mostaru slavi 5 godina postojanja i preko 800 urađenih zahvata na venama.

Pioniri minimalno invazivne terapije u našoj regiji s ponosom ističu ovaj zavidan broj uspješno urađenih zahvata.

Riječ je o prvom i jedinom licenciranom centru sa certifikatima iz Njemačke i Austrije na čijem je čelu dr. Andrea V. Kordić iza koje je 15-godišnje iskustvo u tretiranju krvnih žila minimalno invazivnom metodom. Ovaj flebološki tim je zasigurno prava adresa za detaljnu i stručnu dijagnostiku te liječenje vena kolor doplerom, transluminatorom kao i veinviewerom.

EVLA (1470nm diode laser i radialni fiber) je najuspješnija metoda liječenja vena koja se u našem Centru izvodi ambulantno, u lokalnoj anesteziji tako da pacijent veoma brzo nakon zahvata može sigurno otići kući.

Flebološki tim ističe da je u proteklih 5 godina uspješno, najmodernijim metodama laserskim radijalnim dual sondama te radijalnim slim sondama, mini i microflebektomijama Varady-evim kukicama, UGFS metodom sklerozacije vena kao i sklerozacijom kapilara površnim laserom te kombinacijom navedenih metoda odradio preko 800 zahvata. Uveli smo i najnovije metode poput tretiranje vena pjeno-veno steam, sklerozacija vena vrućom parom te zatvaranje vena super ljepilom tj. Vari Closed.

U svoj već svakako zavidan spektar usluga i mnoštvo novih metoda, u laserskom centru možete "Sourcing" metodom dijagnosticirati uzrok venskih ulkusa. Ulkusne rane nakon detaljne dijagnostike i laserskog tretmana zarastu u roku od mjesec dana.

Nudimo mogućnost tretmana i Ozonoterapijom.

Rezultat dugogodišnjeg rada te izvrsnih rezultata omogućio je laserskom centru za ablaciju vena da se uvrsti u svjetsku listu vodećih stručnjaka na ovom delikatnom području te da postane i edukatvni centar u našoj regiji.

U povodu proslave 5 godina postojanja, tijekom mjeseca rujna/septembra ostvarite popuste na preglede te laserske tretmane vena.

Naša adresa:
Poliklinika MAK
Fra Didaka Buntića 144
88 000 Mostar
tel: 036 320 668
Facebook

Kopirati
Drag cursor here to close