luda zabava

Proslava zlata: Bolt 'uhvaćen' s dvadesetogodišnjom studenticom

Lifestyle / Flash | 22. 08. 2016. u 06:47 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dvadesetogodišnja studentica Jady Duarte iz Rija objavila je fotografije s Usainom Boltom, a koje su snimljene, navodno tijekom lude zabave posljednjeg vikenda Olimpijskih igara.

Jady je fotografije, na kojima je grli sportaš koji ne nosi majicu, a koji je u dugogodišnjoj vezi, poslala prijateljima putem WhatsAppa. Nije trebalo dugo da se fotografije prošire društvenim mrežama, te da ih objave i brazilski portali.

U izjavi za lokalne novine 'Extra', Jady je rekla kako nije znala da je u društvu poznatog sportaša, a njihov odnos je opisala kao 'normalan'.

Nedavno je otkriveno da je Bolt u dugogodišnjoj vezi, no to ga nije spriječilo da Jady poljubi u obraz tijekom snimanja zajedničkog selfieja u krevetu. Osim što je snimljen s drugom djevojkom, Bolt je uhvaćen i u ludom noćnom provodu u klubu "All In" u predgrađu Rija Barra de Tijuca.



Bolt, koji je u nedjelju proslavio 30. rođendan, na svojim trećim i vjerojatno posljednjim Olimpijskim igrama, osvojio je tri zlatne medalje i zacementirao svoj status najboljeg sprintera u povijesti.

Bolt je dvije godine u vezi s djevojkom s Jamajke koju naziva svojom Prvom damom, što ga očigledno nije smetalo da osvajanje tri zlatne medalje proslavi s 20-godišnjom Jady.

Kopirati
Drag cursor here to close