NIVEA BH

Promocije novih kolekcija na 38.NIVEA BH Fashion Week Sarajevo

Lifestyle / Flash | 24. 04. 2017. u 08:02 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Program predstojećeg tjedna mode 38.NIVEA BH Fashion Week Sarajevo revijalno predstavlja najkvalitetnije aktere naše modne scene koji imaju kontinuitet u dizajniranju, sposobnost za dizajn i kreativnost.

Svoje kolekcije će između ostalih predstaviti modni dizajneri Ernada Mujić i njen brend “PARADI COUTURE”, Tea Zubović osnivač brenda “ART BY TEA”, Emir Medić, Tolga Cam, Marijeta Ferri, Anastasija Fashion, Modiana, Deichmann, Aida Vrabac, Svjetlana Vuković Ceca, Marina Kosorić, Istok Bratić, Wera Berto, I dr.

Zakoračite u svijet mode i prijavite se u najuspješniju modnu agenciju Abc models Mgmt International koja je odskočna daska za poslovni uspjeh bh modela u svjetskim prijestolnicama mode, navode organizatori.

Organizatori pozivaju sve zainteresirane djevojke od 14-24 godine da dođu na generalni casting povodom revija dizajnerskih kolekcija za 38.NIVEA BH Fashion Week Sarajevo , koji će se održati 26. travnja u hotelu “Holiday” sa početkom u 17 sati. Najboljima će biti pružena prilika da rade revije na najutjecajnijem tjednu mode, ali I mogućnost da se predstave mnogobrojnim modnim scoutima koji dolaze iz Turske, Italije, Austrije i Francuske.
38. NIVEA BH Fashion Week Sarajevo će se održati od 27.-29.04.2017 u hotelu “Holiday” u 20 sati u organizaciji Udruženja manekena i modnih kreatora BiH i izvršnoj produkciji modne agencije ABC Models Mgmt Internacional.

Za dio estetske pripreme bit će zaduženi make up artisti koji su završili master class profesionalne škole šminkanja "Glamorous make-up" kao i mnogobrojni drugi make up artisti i frizeri koji će svojim znanjem, tehnikom i vještinom pokazati nove beauty & hair trendove ove sezone.

Bogati modni program će zasigurno mnoge ostaviti bez daha, a nakon toga posjetitelje očekuje After Party uz koji će posjetitelji imati priliku da pored odlične glazbe i performansa, uživaju uz RedBull, Vitinku i vina “Anđelić”.

Kopirati
Drag cursor here to close