toplo vrijeme

Proljeće u BiH - sljedećih dana temperature do 18 stupnjeva

Lifestyle / Flash | 30. 01. 2016. u 09:50 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U večernjim satima slaba kiša bit će u jugozapadnim, zapadnim područjima Bosne i na sjeveru Hercegovine. Vjetar će biti slab do umjeren, jugozapadni. Dnevne temperature od 8 do 16 stupnjeva.

U Krajini prijepodne je bilo pretežno oblačno, a u ostalim područjima BiH pretežno sunčano vrijeme. U Bosni po kotlinama bilo je s maglom i sumaglicom.

U Bosni i Hercegovini sutra će biti pretežno oblačno vrijeme. U zapadnim, jugozapadnim područjima Bosne i na sjeveru Hercegovine povremeno sa slabom kišom. Poslijepodne i u večernjim satima slaba kiša je moguća na sjeveroistoku Bosne. Jutarnje temperature od 1 do 7, na jugu od 6 do 10, a dnevne od 8 do 16 stupnjeva.

U BiH u ponedjeljak, 1. veljače prijepodne bit će umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Poslijepodne doći će do razvedravanja. Jutarnje temperature od 2 do 8, na jugu od 5 do 9, a dnevne od 10 do 17 stupnjeva.

U BiH u utorak, 2. veljače bit će sunčano vrijeme uz umjerenu oblačnost. U večernjim satima doći će do naoblačenja u Hercegovini i jugozapadnim područjima Bosne, gdje je mjestimično moguća slaba kiša. Jutarnje temperature od 2 do 8, na jugu od 6 do 10, a dnevne od 12 do 18 stupnjeva.

U BiH u srijedu, 3. veljače bit će pretežno oblačno vrijeme. Tijekom dana slaba i povremena kiša bit će u Hercegovini, jugozapadnim i sjeverozapadnim područjima Bosne.

U večernjim satima i u noći sa srijede na četvrtak kiša se očekuju u cijeloj BiH. Jutarnje temperature od 2 do 8, na jugu od 7 do 10, a dnevne od 9 do 14, na jugu od 13 do 16 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

 

Kopirati
Drag cursor here to close