Game Over!

Prodala partnerov skupocjeni Xbox za tri funte jer ju je prevario

Kada je saznala da ju je partner prevario dok je bila trudna s njihovim prvim djetetom, Georgia je znala kako da mu se osveti
Lifestyle / Flash | 19. 01. 2019. u 16:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Georgia Jackson, prodala je igraću konzolu zajedno sa skupim slušalicama i paketom igara za tri funte, kada je saznala da ju je dugogodišnji partner varao dok je bila trudna s njihovim djetetom.

Ljutita žena je igraću konzolu vrijednu više od 180 funti prodavala na stranici Northumberland's Everything Must Go' Facebook', s oštrom porukom usmjerenom prema njezinom bivšem.

Foto: Daily Mail / Prodala partnerov skupocjeni Xbox za tri funte jer ju je prevario

''Upravo sam saznala da je moj partner stavio svoj penis u drugu djevojku i tako prodao ''svoj ponos i radost''. Prvi koji skupi tri dolara može je dobiti. Dala bih je ali moram kupiti novi kuhinjski nož, jer je moj trenutno u njegovim automobilskim gumama'', napisala je ljutita 24.godišnjakinja.

Inače, Georgia je saznala kako ju je četverogodišnji partner prevario prije četiri godine 2016. godine, a to je ponovio i prošle godine kada je Georgia bila trudna s njihovim prvim djetetom.

Geogia je rekla The Sunu da je to bila masovna izdaja.

''Uvijek sam imala u glavi da ću ako bilo što učini razbiti njegov Xbox, ali sam znala da će ga više razljutiti ako ga prodam. Htjela sam ga poniziti, a kada sam prodala osjećala sam se puno bolje'', rekla je.

Kopirati
Drag cursor here to close