od zla oca...

Problematična braća i sestre slavnih osoba

Lifestyle / Flash | 17. 02. 2017. u 23:35 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nije rijedak slučaj da slavne osobe imaju crnu ovcu u svojoj obitelji. Često su njihovi srodnici skloni ekscesima, kriminalu, nasilju i drugim djelima koja ih svrstavaju s druge strane zakona.
Leonardo DiCaprio tako u svojoj obitelji problematičnu osobu imenom Adam Farrar, a obično se kaže kako su njih dvojica polubraća.

Zapravo, Leo i Adam nisu u krvnome srodstvu, ali su živjeli u zajedničkoj obitelji nakon što se George DiCaprio razveo od svoje supruge, Leonardove majke Irmelin, da bi ušao u brak s Peggy Ann, ženom koja je sa sobom imala sina Adama, čije je otac njezin raniji suprug Michael Anthony Farrar.

Adam Farrar bio je sklon krađama, pijanstvu za volanom i nasilnom ponašanju u kući. Skupa sa svojom prijateljicom Farrar je 2014. uhićen zbog posjedovanja droge i krađe. Prošle godine ponovno ga je tražila policija, jer se nije pojavio na zakazanom suđenju i nije se znalo gdje se nalazi.

John Witherspoon, brat glumice Reese Witherspoons našao se na udaru zakona zbog seksualnog delikta. On je osuđivan uvjetno zbog pokušaja silovanja jedne susjede.

Brat redatelja Christophera Nolana ("Interstellar"), Matthew Nolan, sudjelovao je u 2005. godine otmici jednog američkog biznismena u Kostarici. Bio je osumnjičen i za ubojstvo, a u medijima se pojavljuje i nakon pokušaja bijega iz zatvora Metropolitan.

Glumac Alec Baldwin također ima problematičnoga brata. Daniel Baldwin imao je velike probleme s drogama, a više puta se i liječio od ovisnosti. Pod utjecajem kokaina on je 1998. godine uhićen u hotelu Plaza u New Yorku, jer je hotelom jurio potpuno nag i uzvikivao "Baldwin! Baldwin!".

Lisičine na rukama je Daniel Baldwin osjetio i 2006. godine, nakon što su kod njega u hotelskoj sobi pronašli pribor za drogiranje. Privođen je i zbog krađe automobila i vožnje bez vozačke dozvole.

Conrad Hilton, mlađi brat Paris Hilton, prilikom jednog divljanja u zrakoplovu 2015. godine morao je osjetiti što znači sila zakona. Pored uvjetne kazne na tri godine, određeno mu je obavezno liječenje, kao i socijalni rad. Naknadno je ponovno uhićen, jer je pokušao nasilno ući u kuću svoje bivše djevojke.

Prošle godine morao je tri mjeseca u zatvor nakon pozitivnog testa na droge. Također u 2016. uhićen je i zbog izazivanja prometne nezgode, vozeći automobil nakon što mu je prethodno oduzeta vozačka dozvola.

Anthony Ciccone je brat slavne Madonne. Alkohol i droge toliko su ga uništili da je njegova sestra odavno digla ruke od pokušaja da mu pomogne i vrati ga na pravi put.

Privođen je, između ostalog, i zbog provala u tuđe kuće, s ciljem izvršenja krađe. Iako je Madonna višestruko pokušavala da mu pomogne, Ciccone i danas ima samo riječi ogorčenja za svoju sestru - "njoj bi bilo svejedno i da sam mrtav".

Tyka Nelson, mlađa sestra preminule pop zvijezde Princea, radila je dugo kao prostitutka, kako bi podizala djecu i mogla kupovati kokain, kao teška ovisnica. Prince joj je pomogao da se izvuče iz svakodnevnog pakla u koji je dopala.

"Bila sam mlada majka, a moja djeca bila su bebe. Prodavala sam tijelo za novac, jelo i pelene. Automobil koji mi je poklonio Prince i televizor svoje djece prodala sam za droge", ispričala je Tyka Nelson.

I sestra Mariahe Carey, Alison, bavila se prostitucijom 1980-tih, kako bi mogla financirati svoju ovisnost o drogama. Prijatelji kažu kako je Mariah uvijek iznova pokušavala pomoći svojoj sestri, plaćala joj liječenja, ali na kraju nije uspjela.

"Morala je sebi priznati kako ne možeš pomoći onome tko to ne želi", ispričao je jedan prijatelj.

Bivši suprug Mariahe Carey, Nick Cannon, također je imao velike probleme s bratom Gabrielom, koji je prije šest godina uhićen pod sumnjom da je izvršio krađu, ali i zbog nanošenja tjelesnih ozljeda.

Probleme s braćom i sestrama imaju i Meghan Markle, djevojka britanskog princa Harreya, čiji je polubrat Thomas nedavno uhićen u Americi zbog prijetnje oružjem, a američko-kanadski glumac Hayden Christensen ("Star Wars") imao je neugodnosti zbog brata Tovea Christensena, koji se inače bavi producentskim poslom, ali je 2009. godine na naslovnice došao zbog fizičkog nasrtanja na svoju djevojku.


Kopirati
Drag cursor here to close