dobra zabava

'Probaj naše': U Mostaru predstavljeni vrhunski domaći proizvodi

Lifestyle / Flash | 18. 07. 2016. u 17:18 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prema istraživanju HoReCa magazina 'BeHa caffe' oko 80 posto konzumiranih proizvoda u hercegovačkim ugostiteljskim objektima dolazi iz uvoza. I pored odličnih proizvoda koji se proizvedu u BiH, posjetitelji ugostiteljskih objekata se redovito odlučuju na odabir i konzumaciju nekog od stranih brandova.

Ne treba daleko otputovati da se vidi koliko je u drugim krajevima razvijen lokal patriotizam pri odabiru svojeg omiljenog piva, vina ili žestice, pa pomalo čudi takvo stanje u Hercegovini čiji se stanovnici oduvijek vole patriotski 'busati u prsa' na sam spomen svoje regije. Moramo se zapitati i kolika je tu krivica samih proizvođača određenih brandova. Jesu li im ikada ugostitelji dali šansu i vjeruju li zaista Hercegovci samo u ono što se uveze, ali to je tema za neke šire diskusije.

Ovaj vikend je bilo zanimljivo vidjeti goste koji piju 'Mostarsko pivo', 'Hercego vino', 'Monogram' likere ili 'Sensation' Sarajevskog kiseljaka u clubu 'Iguana sa sto lica'. Promocija tih proizvoda je bila dio kampanje pod nazivom 'Probaj naše', koja se osim u 'Iguani sa sto lica' već održala i u lounge baru 'Black Pearl', dok su još predviđene promocije 22. Srpnja u 'Shankly's pub-u', 23. srpnja u caffe baru 'Publika', te 29. srpnja u Ljetnoj bašti 'Stari grad'.

U prva dva objekta će goste zabavljati band 'Rock trajanja', dok će u Ljetnoj bašti 'Stari grad' za dobru zabavu biti zadužen Josip Bilać.

''Vjerujemo da će se u dobroj atmosferi mnogi odlučiti probati 'Mostarsko pivo', vina 'Hercego' koja dolaze iz 'Vinarije Čitluk' ili možda odlične 'Monogram' likere od dunje ili maline. U promociju je uključen i popularni 'Sensation', osvježavajuće piće 'Sarajevskog kiseljaka', a svi koji naruče neki od ovih proizvoda će sudjelovati u nagradnoj igri u kojoj će moći osvojiti neku od nagrada koje je pripremio organizator promocija'', stoji u pozivu organizatora.

Kopirati
Drag cursor here to close