Emocionalne reakcije

Pripremite se za energiju Super Mjeseca 13. srpnja: Sve može eskalirati

S Plutonom, planetom velikih transformacija, često vrlo neugodnih, u kombinaciji sa Super Mjesecom, globalna događanja mogu značajno eskalirati.
Lifestyle / Flash | 12. 07. 2022. u 09:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

13. srpnja/jula događa se Super Mjesec u znaku Jarca koji upravlja globalnim vladama, korporacijama, velikim biznisom, vojnim i političkim akcijama i teškim lekcijama.

Svaki puni Mjesec pojačava emocionalne reakcije, ali Super Mjesec pojačava osjećaje još više, piše Atma.

Razne situacije mogu eksplodirati ako su se kuhale dugo vremena, a ništa nije učinjeno da se ispravi neravnoteža. Može se odnositi na odnose, financije, karijeru i obiteljske situacije, društvene i nacionalne događaje.

S Plutonom, planetom velikih transformacija, često vrlo neugodnih, u kombinaciji sa Super Mjesecom, globalna događanja mogu značajno eskalirati. Ali puno stvari vezanih uz Super Mjesec ovisi o nama.

Možemo dopustiti da nas obuzme pohlepa i možemo tvrdoglavo slijediti svoje želje, čak i ako to nije u našem najboljem interesu ili možemo iskoristiti ovo moćno vrijeme za njegovanje želja koje će ojačati naš svijet i služiti većem dobru.

Ključno je kako upravljamo željom i odgovaramo na njezine zahtjeve. Prihvaćamo li pravo da nemamo uvijek sve što poželimo ili bljujemo ljutnju kada život ne funkcionira? Stavljamo li svoje želje iznad svih drugih? Očekujemo li da drugi plešu po našoj melodiji?

Uzdižemo li možda želje drugih, a odbacujemo vlastite? Provlačimo li ono što želimo kroz srce da vidimo koliko se dobro uklapa u dublje znanje? Najvažnije je razumjeti što nam stvarno treba.

Najbolji način da iskoristimo energiju Super Mjeseca je razmišljati o tome za čim toliko žudimo da boli i što se bojimo izgubiti. Razmotrite ono što mislite da želite u odnosu i ono za čim vaše srce istinski žudi te razmislite o razlici u kvaliteti između želja uma i želja srca.

Kada znamo što želimo srcem i dušom, prolazna želja uma, često motivirana izbjegavanjem, gubi svoj sjaj i istinske potrebe preuzimaju prednost.

Tada možemo poduzeti značajnu akciju u svjetlu punog Mjeseca, što unaprjeđuje naše putovanje prema životu usmjerenom na srce u skladu sa svetim Izvorom.

Kopirati
Drag cursor here to close