10 godina

Prime Communications slavi 10 godina postojanja

Lifestyle / Flash | 31. 05. 2012. u 08:19 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Agencija Prime Communications slavi deset godina postojanja i danas u dva ureda, u Banjoj Luci i Sarajevu, zapošljava dvadeset stručnih, ambicioznih ljudi veoma posvećenih agencijskom poslu i više od dvadeset stalno angažiranih honorarnih suradnika. Agencija se pozicionirala kao vodeća PR agencija u BiH i uspjela je izgraditi partnerske i dugogodišnje odnose sa brojnim klijentima.

"Ponosni smo na činjenicu da smo iz male agencije iz Banje Luke izrasli u full service agenciju prepoznatljivu kao lidera na polju PR-a u BiH i da danas djelujemo iz dva ureda. Naš najveći uspjeh je što smo u deset godina educirali i izgradili stručan kadar, pridobili i opravdali povjerenje klijenata s kojima radimo već godinama i što svakodnevno svojim sposobnostima i referencama potvrđujemo da smo posvećeni učenju i radu i da konstantno napredujemo. Za deset godina postojanja i ostvarene rezultate zahvaljujemo svom stručnom timu i klijentima bez kojih sve to ne bi bilo moguće, a posebnu zahvalnost dugujemo medijima na dobroj suradnji", istaknuo je Dragan Močević, generalni direktor agencije.

Pored PR i marketing odjela, Prime Communications uspješno radi u sektoru istraživanja, medijskih analiza, grafičkog dizajna, a već dvije godine u sklopu odjela Prime Digital kreira i realizira online strategije za mnogobrojne klijente.

Agencija želi i da doprinese razvoju struke, pa kroz mnogobrojne edukativne projekte nastoji PR i marketing stručnjacima omogućiti dodatno educiranje, razmjenu iskustava i povezivanje sa kolegama iz regije. Neki od Prime projekata su regionalna konferencija o odnosima s javnošću Proactive, Sarajevo PR Open - jednodnevna edukativna konferencija, PR Challenge - studentsko natjecanje u PR-u, PR Club i PR Akademija.

Svoja iskustva zaposleni Agencije dijele kroz blog postove na korporativnom blogu agencije www.blog.prime.ba. Više o Prime Communications možete saznati i na www.prime.ba.

Kopirati
Drag cursor here to close