Vremenska prognoza

Prije podne sunčano, poslije podne kiša

Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 0 i 5 stupnjeva, na jugu zemlje do 10 stupnjeva.
Lifestyle / Flash | 08. 12. 2021. u 07:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Danas se u Bosni i Hercegovini očekuje sunčanije prije podne. Prema najavama Federalnog hidrometeorološkog zavoda, po kotlinama u Bosni dio prijepodneva će biti magle ili niske naoblake.

Postupno naoblačenje u drugoj polovici dana koje će u noći na četvrtak uvjetovati kišu u nizinama, na planinama snijeg.

Vjetar slab južnog i jugoistočnog smjera. U noći na četvrtak jugo će jačati i očekuju se jaki udari vjetra. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -9 i -4 stupnja, na jugu zemlje od -2 do 3 stupnja.

Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 0 i 5 stupnjeva, na jugu zemlje do 10 stupnjeva.

Sutra se u našoj zemlji očekuje oblačno sa kišom u nizinama, a u višim područjima će padati snijeg. Obilnije padaline se prognoziraju u Hercegovini, centralnim i jugozapadnim područjima Bosne.

U noći na petak snijeg i susnježica u Bosni bi padali i u nizinama. Vjetar većinom slab do umjerene jačine južnog i jugoistočnog smjera. U jutarnjim satima će biti jakih udara juga.

U sjevernim područjima vjetar je slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 1 i 5 stupnjeva, na jugu zemlje od 7 do 10 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 2 i 7 stupnjeva, na jugu zemlje do 12 stupnjeva.

U petak, 10. prosinca 2021., u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno sa padalinama prije podne. Većinom će padati snijeg ili susnježica, a na jugu zemlje kiša. Vjetar većinom slab južnog smjera. U sjevernim područjima vjetar je sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -2 i 2 stupnja, na jugu zemlje do 6 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 0 i 4 stupnja, na jugu zemlje do 9 stupnjeva..

Kopirati
Drag cursor here to close