Zajedno doniramo više!

Prihod od svake ulaznice za Mostar Summer Fest je 50% donacija za mališane

Pozivamo vas da podržite Udrugu 'Otac' i odlaskom na veliki humanitarni koncert pod sloganom 'Vjerujem', koji Udruga organizira u subotu 10. lipnja na stadionu pod Bijelim brijegom u Mostaru.
Lifestyle / Flash | 07. 06. 2023. u 10:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostar Summer Fest donira 50% prihoda od svih prodanih ulaznica u periodu od 7. lipnja do 9. lipnja Udruzi 'Otac', koja za cilj ima unapređenje kvalitete života djece s poteškoćama u razvoju. Budite dio donatorske akcije i dajte doprinos da zajedničkim malim i toplim gestama učinimo svijet humanijim mjestom za suživot sviju nas.

Organiziranjem raznih događaja Udruga 'Otac' prikuplja sredstva za liječenje djece, terapije za djecu, te pružanje podrške roditeljima oboljele djece. U suradnji s drugim institucijama, nastoje poboljšati sustav skrbi za osobe s poteškoćama u razvoju, te ga učiniti što kvalitetnijim i učinkovitijim, a svi mi im u tome možemo pomoći.

Stoga, ukoliko niste kupili ulaznicu za Mostar Summer Fest, ovo je idealna prilika, jer prihod od svake kupljene ulaznice je 50% donacija za mališane. Pozivamo vas da podržite Udrugu 'Otac' i odlaskom na veliki humanitarni koncert pod sloganom 'Vjerujem', koji Udruga organizira u subotu 10. lipnja na stadionu pod Bijelim brijegom u Mostaru.

Mostar Summer Fest u organizaciji Udruge za promicanje urbane kulture u HNŽ od 2013. godine muzikom kao univerzalnim jezikom ujedinjuje sve ljude pozitivnih vibracija, potiče ih na društveni angažman i vlastitu aktivaciju za dobrobit društva u cjelini.

Solidarnost je važna, njegujmo ju zajedno, te u skladu sa sloganom koncerta mi vjerujemo da zajedno možemo pridonijeti i donirati više.

Kopirati
Drag cursor here to close