Džemal Gekić

Preuzmite besplatnu knjigu "Vodič za efikasno i trajno mršavljenje"

Lifestyle / Flash | 11. 08. 2014. u 11:13 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dugogodišnji fitnes trener iz Sarajeva Džemal Gekić napisao je "Vodič za efikasno i trajno mršavljenje", koji je namijenjen svima koji žele na zdrav način da smršaju.

Knjiga je besplatna, a u njoj se može naći mnoštvo korisnih informacija o ishrani, zdravlju, mršavljenju i treninzima za koje mnogi nisu znali.

Gekić je također bio inicijator uspješnog projekta "Izazov 10.000 kg" u kojem su građani BiH za dva mjeseca smršali 11.173 kilograma, nakon čega je odlučio da svim čitateljima pokloni po jedan primjerak svoje knjige.

Gekić je za Agenciju Fena kazao da se većina njegovih sugovornika i klijenata žalila da im neke dijete i izgladnjivanja ne pomažu.

U knjizi je objasnio koji su najbitniji faktori za mršavljenje, koji je najefikasniji trening za sagorijevanje masti, kako jesti omiljenu "nezdravu" hranu i mršati, koju hranu nikada ne kombinirati, koliko su bitni dodaci ishrani, kako se riješiti naslaga na stomaku te praktične primjere treninga i jelovnika.

- Do sada je preuzeto oko 1.350 knjiga i dobio sam dosta pozitivnih kritika. Većina ljudi je kazalo da je knjiga napisana vrlo jednostavno, bez korištenja stručnih termina i da je vrlo praktična. Nadam se da će se ovakav trend i nastaviti - istaknuo je Gekić.

Primjerak knjige može se naći i na web stranici http://bootcamp.ba/poklon-vodic-za-mrsanje/.

Kopirati
Drag cursor here to close