Postupno

Meteorolozi rekli kada će prestati padaline

U utorak, 9. studenog, će biti oblačno s kišom. Na planinama je moguć snijeg. Prijepodne padaline prestaju na zapadu i sjeverozapadu Bosne.
Lifestyle / Flash | 06. 11. 2021. u 10:12 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Bosni i Hercegovini će danas preovladavati oblačno vrijeme s kišom.

U Hercegovini i na jugozapadu Bosne je moguća grmljavina. Očekivana količina padalina u Hercegovini, na jugoistoku i jugozapadu Bosne od 20 do 40, lokalno do 50 l/m2. U Krajini do 5, a u ostatku zamlje, uglavnom, do 20 l/m2. Vjetar slab promjenljivog smjera. Dnevna temperatura od 6 do 12, na jugu do 17 stupnjeva.

U nedjelju, 7. studenog, očekuje se pretežno oblačno vrijeme uz postepeno razvedravanje tokom dana. U ranim jutarnjim satima slaba kiša je moguća ponegdje u Posavini, Krajini i djelimično centralnoj Bosni. Vjetar slab promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura od 5 do 11, na jugu do 15, a dnevna od 13 do 19, na jugu do 23 stupnja.

Oblačno vrijeme s kišom očekuje se i u ponedjeljak, 8. studenog, intenzivnije padaline se očekuju zapadnim i centralnim područjima Bosne, na sjeveru i istoku Hercegovine. Jutarnja temperatura od 6 do 12, na jugu do 15, a dnevna od 8 do 14, na jugu do 17 stupnjeva.

U utorak, 9. studenog, će biti oblačno s kišom. Na planinama je moguć snijeg. Prijepodne padaline prestaju na zapadu i sjeverozapadu Bosne. Do kraja dana i tijekom noći postupno i u ostatku zemlje. Jutarnja temperatura od 0 do 6, na jugu do 11, a dnevna od 3 do 9, na jugu do 14 stupnjeva.

U srijedu, 10. studenog, pretežno oblačno vrijeme. U Hercegovini djelimično smanjenje naoblake. Jutarnja temperatura od 1 do 6, na jugu do 9, a dnevna od 3 do 9, na jugu do 12 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorloškog zavoda BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close