dječji radovi

Premijerno izvedena teatarska predstava 'How Do I Sleep'

Lifestyle / Flash | 23. 12. 2015. u 12:27 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon niza od pet edukativnih radionica za mlade na temu 'Demokracija i ljudska prava', Muzički centar Pavarotti je na scenu postavio teatarsku predstavu nazvanu 'How Do I Sleep'.

Predstava se bavi aktualnom problematikom s kojom se susreću mladi u današnjem društvu; problemi unutar pobitelji, nepotizam i poteškoće u pronalaženju zaposlenja i slično.

U suradnji s glumačkom ekipom, predstavu je režirala Amela Sarić, a pred mnogobrojnom publikom su briljirali najmlađi mostarski glumci, učenici osnovnih škola, navedeno je priopćenju Pavarottija.

Premijera predstave 'How Do I Sleep' je izvedena u Mostaru, u OKC 'Abrašević', u ponedjeljak, 21.12. a nakon ove izvedbe slijede i druga gostovanja.

U sklopu istog projekta, u ponedjeljak, 28.12. u Pavarotti centru će biti postavljena i izložba dječjih radova nastalih u edukativnom ciklusu.

Inače, Muzički centar Pavarotti je u rujnu počeo s pripremama za projekt nazvan 'How Do I Sleep'.

Niz radionica je počeo 8.10. ove godine, a namijenjene su mladim ljudima u cilju njihove edukacije i podizanja svijesti o ljudskim pravima, demokraciji, toleranciji, različitostima i aktivizmu mladih putem niza edukativnih i kreativnih radionica.

Realizaciju projekta 'How Do I Sleep' omogućilo je Veleposlanstvo SAD u Bosni i Hercegovini.

Kopirati
Drag cursor here to close