Glazbeni spektakl

Prelijepa Franka Batelić iz Amerike stigla ravno na Umagination

Lifestyle / Flash | 03. 06. 2012. u 08:50 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prelijepa glazbenica Franka Batelić se po povratku iz Amerike u Hrvatsku uputila na današnji veliki glazneni spektakl Umagination. Vodeći DJ-I svijeta pdvođeni sjajnim Šveđaninom Axwellom u Umag su prvukli posjetitelje iz čak 20 zemalja.

Jako sam sretna što sam uspjela doći na ovogodišnji Umagination. Volim Axwella i Swedish House Mafiu, a večeras ću s njim i porazgovarati o svjetskim glazbenim trendovima. Drago mi je da sam ponovno kod kuće“ izjavila je uzbuđena Franka Batelić, koja se u Hrvatsku vratila iz Bostona gdje studira na prestižnom Berklee College of Music.

Večerašnji glazbeni spektakl ugostit će svjetsku DJ elitu predvođenu članom mega popularne Swedish House Mafie – Axwellom, te Deniza Koyua i Chuckiea.

Prostor ATP Dance Arene opremljen je vrhunskom produkcijom, sa dosad neviđenim detaljima. Za posjetitelje su uz glazbu, pripremljena I druga osjetilna iznenađenja.

Vremenska prognoza za današnji party je dobra i ne očekuju se padaline. Ulaznice za večerašnji spektak mogu se osigurati na ulazu u ATP Dance Arenu po cijeni od 180 kuna.

Kopirati
Drag cursor here to close