to smo mi

Predstavnici BiH snimili razglednicu za Eurosong

Lifestyle / Flash | 14. 03. 2016. u 15:54 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bosanskohercegovački predstavnici na natjecanju za pjesmu Eurovizije 2016. Dalal, Deen, Ana i Jala snimili su, za potrebe švedske televizije, razglednicu Bosne i Hercegovine za Eurosong.

Razglednice koje predstavljaju uvod u svaki od 43 nastupa prije finala i dva polufinala sada se, već tradicionalno, snimaju u zemljama sudionicama na Eurosongu.

Ideja je da predstavnici svake zemlje u što kraćem vremenskom periodu posjete nekoliko njima omiljenih atraktivnih lokacija, kako bi europska publika što bolje upoznala izvođače, ali i zemlju čije boje brane na Eurosongu.

Dalal, Deen, Ana i Jala ugostili su ekipu švedske televizije na mjestima ranije odabranim u suradnji s producentima Eurosonga 2016. Između ostalih, snimanje je obavljeno i na Žutoj tabiji, mjestu sa kojeg se pruža najljepši pogled na Sarajevo.

Podsjećamo, ranije obavljenim žrijebom je odlučeno da će BiH nastupiti u prvom polufinalu 61. natjecanja za pjesmu Eurovizije, koje će biti održano 10. svibnja u Globen Areni u Štokholmu, priopćeno je iz BHRT-a.

Kopirati
Drag cursor here to close