Program

Predstavljena 'Škola trčanja'

Lifestyle / Flash | 18. 03. 2017. u 14:58 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Trči da pronađeš sebe" i "Lako je pobijediti druge, treba pobijediti sebe" samo su neke od motivacijskih poruka koje su se danas mogle čuti na predstavljanju sedmomjesečnog programa Škole trčanja Udruženja Marathon upriličenog u Cinema City-u.

Budući polaznici pete generacije imali su priliku saznati glavne karakteristike planiranog programa, korisne savjete pripreme za prvi treninig, ali i pozitivna iskustva ranijih polaznika.

"Sa nama trče svi, od 16 do 60 godina. Mi razvijamo lifestyle i svi oni koji krenu sa nama kasnije trče i na godišnjim odmorima i poslovnim putovanjima. Osobni razvoj i transformacija polaznika koju ostavre kada uvide koliko stvarno mogu postići vlastitom motivacijom i trudom ono su što najviše volimo vidjeti" otkrio je Tomislav Cvitanušić, osnivač Škole trčanja i jedan od trenera.?

Lactalis BH sa brendom Dukat i ove godine podržao je Školu trčanja, te će, sada već kroz tradicionalno sponzorstvo, bodriti polaznike na treninzima, ali i na brojnim planiranim utrkama, polumaratonima i maratonima, kao idealan saveznik za obnovu snage i energije.

Kopirati
Drag cursor here to close