Kiša za vikend

Pred nama je kišovit vikend

Lifestyle / Flash | 08. 09. 2016. u 08:13 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Bosni i Hercegovini sutra će biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Od sredine dana prema večernjim satima bit će s kišom i pljuskovima.

U Hercegovini, zapadnim i središnjim područjima Bosne moguća je i grmljavina. Vjetar će biti slab do umjerene jačine sjeveroistočnog smjera.

Jutarnja temperatura zraka između 9 i 15, na jugu zemlje od 14 do 18, a najviša dnevna temperatura zraka od 22 do 27, na jugu do 29 stupnjeva.

U Bosni i Hercegovini u subotu će biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Tijekom dana, kiša i slabi pljuskovi se očekuju u južnim, istočnim i središnjim područjima BiH. Nešto manje oblačnosti i padavina se očekuje u sjevernim dijelovima.

Vjetar će biti slab do umjerene jačine sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka između 9 i 15, na jugu zemlje od 15 do 18, a najviša dnevna temperatura zraka od 21 do 27, na jugu do 29 stupnjeva.

U nedjelju će biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Tijekom dana, kiša i slabi pljuskovi se očekuju u južnim, istočnim i središnjim područjima BIH. Nešto manje oblačnosti i padalina se očekuje u sjevernim dijelovima.

Vjetar će biti slab do umjerene jačine sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka između 9 i 15, na jugu zemlje od 15 do 18, a najviša dnevna temperatura zraka od 21 do 27, na jugu do 29 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close