filmsko druženje

Poznati Deda darivao ekipu filma "Mrtve ribe plivaju na leđima"

Lifestyle / Flash | 07. 04. 2016. u 16:12 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ljubomir Jurković Deda iz Karlovca, poznat po tetovažama gotovo 200 portreta slavnih osoba po svome tijelu i zabilježenim brojnim ulogama u sedmoj umjetnosti, sudionik je i igranog filma "Mrtve ribi plivaju na leđima", redatelja Kristijana Milića koji se u Mostaru snima po scenariju Josipa Mlakića.

Prilikom druženja s filmskom ekipom on je promovirao svoje tetovaže sa 190 portreta kako je kazao "velikog svjetskog poretka", a među ostalima, na tijelu je i portret redatelja Milića.

Deda je u svoje osobno ime i ime Karlovačke županije uručio prigodne darove filmskoj ekipi i vodstvu grada na Neretvi, koji je tijekom ovoga mjeseca "filmski grad".

Preslike njegovih tetovaža s likovima velikana iz povijesti znanosti i umjetnosti i monografije Karlovca uručio je producentima filma Slavenu Knezoviću i Maji Lasić, redatelju Miliću, scenaristi Josipu Mlakiću, glumcu Veliboru Topiću i ostalim članovima filmske ekipe, te gradonačelniku Mostaru Ljubi Bešliću.

Film, u produkciji kuće Eurofilm iz Zagreba i Oktavijan iz Mostara, počeo se snimati u nedjelju, 3. travnja. Snimanje će trajati do konca travnja na više lokacija u Mostaru i okolici, a glumačku postavu čine Goran Bogdan, Marinko Prga, Asim Ugljen, Slaven i Mario Knezović, Ornela Vištica, Maja Lasić, Asja Jovanović, Jelena Kordić, Marijana Mikulić,Đorđe Kukuljica, Dragan Despot, Miro Barnjak, Marko Cindrić, Ivo Krešić, Velibor Topić, Mirvad Kurić te brojni drugi.

 

Kopirati
Drag cursor here to close