Istine i laži o hrani

Poznata nutricionistica Anita Šupe dolazi na sajam Good Life u Mostar

Lifestyle / Flash | 14. 07. 2017. u 10:43 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nutricionističke knjige poznate šibenčanke Anite Šupe, koja je diplomu iz prehrane i nutricionizma stekla u Švedskoj, obaraju sve rekorde čitanosti.

Na sajmu za poboljšanje kvalitete života Good life, koji se u Mostaru u Mepas Mall-u održava 28. i 29. listopada, doznajte koji su razlozi sve veće popularnosti Paleo/LCHF načina prehrane, kojeg zagovara ova nutricionistica.

U svom blogu Istine i laži o hrani Anite Šupe prva na Balkanu razbija mit i zablude o ''zdravoj'' i ''nezdravoj'' hrani, dijeleći najnovija saznanja o tome kako uz prirodnu izvornu hranu doći do boljeg zdravlja i normalne tjelesne težine.

Zagovara povratak na tradicionalnu izvornu prehranu kakva je nekad bila, prije razvoja prehrambene industrije, kada bolesti modernog čovjeka nisu niti postojale ili su bile vrlo rijetke.

''Ne treba se bojati masnoća… dok šećer, pšenično brašno i margarin treba izbjegavati, jer su najveći otrovi“, tvrdi ova vrlo tražena autorica i predavačica.

''Moj cilj sa knjigama, kao i sveukupnim radom i angažmanom je inspirirati ljude da promjenama prehrambenih navika preuzmu odgovornost za svoje zdravlje u vlastite ruke. Ponosna sam što sam sa svojim knjigama, blogom, te neumornim gostovanjima, predavanjima i promocijama, u našim krajevima pokrenula jednu malu prehrambenu revoluciju za povratak prirodnom izvornom načinu prehrane. Led je probijen i danas se ovoj filozofiji prehrane priključuje sve veći broj stručnjaka“ kazala je Anita Šupe čije prvo predavanje u Mostaru možete pratiti na sajmu ''Good life'', koji će biti i prilika za kupovinu njezinih popularnih knjiga.

Kopirati
Drag cursor here to close