''Na putu za jug''

Poznata nagrada za najbolji bend 3. gitarijade

Lifestyle / Flash | 03. 07. 2017. u 12:20 Ma.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon informacije o gitari QRich, namijenjenoj najboljem gitaristi, organizacijski tim treće po redu gitarijade ''Na putu za jug'' objavio je što je nagrada za najbolje ocijenjenu grupu koja se će sudjelovati na ovogodišnjoj gitarijadi.

Naime, nagrada najboljem bendu je trodnevno korištenje Studija ''A'' Pavarotti centra u Mostaru.

Ovaj dobro opremljeni studio je već poznat glazbenicima i javnosti, a karakterističan je po akustici i interijeru čiji su autori Brian Eno i Peter Gabriel, navedeno je u priopćenju.

Studio ima kapacitet orkestra, SSL miks pult, moderne softvere i prateću režijsku opremu.
Zbog karakteristika koje nudi, Studio ''A'' su do sada koristili: Goran Bregović, Dubioza kolektiv, Mostar Sevdah Reunion, Brian Eno, The Kelly Family, Marc Ford, Vasil hadžimanov Band, Amira Medunjanin, Futavci, M.O.R.T., Tatoo i mnogi drugi.

Sigurno je, dakle, da je nagrada za najbolji bend Gitarijade vrlo vrijedna.

 

Podsjećamo rok za prijavu grupa je 10.7. a uvjeti su jednostavni, zainteresirane grupe trebaju putem e-maila: [email protected]m poslati sljedeće podatke:

- naziv grupe
- grad ili mjesto odakle dolaze
- kraću biografiju
- audio ili video snimak (audio mp3 format, profesionalni ili demo)
- kontakt (e mail i telefon)

 

U revijalnom programu će nastupiti grupe ''Konvoj'' (10.8.), i ''Generacija bez kompasa'' – Tribute to Smak (11.8.), dok će na večeri proglašenja pobjednika, 12.8., nastupiti goraždanska grupa ''Cacafuego'' (pobjednici prve gitarijade) i beogradske ''Škrtice'', koje predvodi Zoran Kostić Cane.

Članovi glavnog žirija su: predsjednik Nebojša Antonijević Anton - gitarista grupe Partibrejkers, Dragutin Matošević, Josip Dujmović, Emir Hot i Senad Trnovac.

Kopirati
Drag cursor here to close