Kulturno ljeto

Poziv kreativcima: Izložite svoje radove u Ljubuškom

Izložba će se održati u subotu, 14. srpnja 2018. godine, s početkom u 21 sat, u Parku hrvatskih banova.
Lifestyle / Flash | 26. 06. 2018. u 08:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Javna ustanova ''Kulturno-športski centar'' Ljubuški, odjel Knjižnica Ljubuški, u svome nastojanju da obogati ljubuško kulturno ljeto te osigura brojne bogate raznovrsne kulturno-društvene programe za sve kategorije društva, organizira tradicionalnu izložbu rukotvorina ljubuških umjetnika (rad u drvetu, sapunu, nakit, torbe, decoupage, slastice i dr.)

Izložba će se održati u subotu, 14. srpnja 2018. godine, s početkom u 21 sat, u Parku hrvatskih banova, priopćeno je iz Knjižnice.

Ovom, trećom po redu, izložbom rukotvorina ljubuških umjetnika dodatno će se obogatiti večer folklora na kojoj će nastupiti folklorne skupine iz Amerike te HKUD s prostora općine Ljubuški, a koju organiziraju Hrvatska matica iseljenika, Općina Ljubuški te JU ''Kulturno-športski centar'' Ljubuški.

Knjižnica Ljubuški stoga poziva sve zainteresirane rukotvorce, koji su voljni izložiti svoje prekrasne rukotvorine, da se prijave u Knjižnicu Ljubuški ili pak na kontakt 039/831-829 te posredstvom facebook stranice, najkasnije do 10. srpnja.

Kopirati
Drag cursor here to close