BUDI TU

'Postavljanje granica' radionica za roditelje i u Mostaru

Lifestyle / Flash | 23. 11. 2016. u 09:30 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Postavljanje granica“ tema je radionice za roditelje na kojoj će predavačica Gordana Buljan Flander, vodeća stručnjakinja u regiji u području zaštite djece podijeliti svoja iskustva i savjete roditeljima. Buljan Flander je klinički psiholog i psihoterapeut i ravnateljica Poliklinike za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba. Za svoj rad i doprinos djeci i zajednici psihologa primila je brojne nagrade i priznanja u Hrvatskoj i Europi.

''Na radionicama ćemo imati i goste psihologinje iz lokalnih sredina koje će podijeliti svoja iskustva s roditeljima, a roditelji će imati priliku anonimno postaviti pitanje predavačicama o brigama i izazovima s kojima se susreću'', poručili su organizatori.

Radionica za roditelje održat će se u utorak, 6.12.2016. u Sarajevu, petak, 9.12.2016. u Banja Luci i srijedu, 14.12.2016. u Mostaru.

Organizator radionice je BUDI TU zajednica aktivnih roditelja koju su pokrenule dvije sestre Mirna Mišić i Josipa Terzić – Rezić. Cilj zajednice je promovirati pedagoški pristup roditeljstvu i pružiti podršku roditeljima.

Kopirati
Drag cursor here to close