Svaka čast

Poslušajte 'Put bez laži' - novi single Mostarke Anite Šunjić

Lifestyle / Flash | 12. 04. 2017. u 06:58 A.J.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarska glazbenica Anita Šunjić, koja je već odavno poznata publici diljem BiH i šire, izdala je novi single.

Pjesma se zove ''Put bez laži'', a Anita kaže kako joj ova pjesma znači doista puno.

''Ova pjesma je nastala 2015. godine. Počela sam stvarati pjesme još 2007. godine u bendu i do dana današnjeg imam oko 40 potpuno završenih pjesama. Tek ove godine u siječnju sam uspjela izdati prvi singl, u Muzičkoj produkciji BHRT-a, ''Korak naprijed''. Izabrala sam tu pjesmu kao prvu, jer i prije par godina sam odlučila da je ta pjesma moj moto, i da svaki moj naredni potez će biti jedan korak prema budućem radu. Nakon preslušavanja svih dosadašnjih pjesama, izabrala sam ovu današnju kao drugi singl, iz više razloga. Moj stil pisanja se formirao nakon dugogodišnjeg slušanja benda The Corrs (irski pop-rock bend) i ova pjesma je bila pravi predstavnik toga. Upravo zbog toga sam aranžmanski najviše uradila na toj kompoziciji, i nekako je to bio moj najozbiljniji aranžman do sad. Najdetaljniji'' , pojašnjava Anita u kratkom razgovoru za Bljesak.info.

Kao presudni faktor, priča nam ova glazbenica, bila je činjenica da tekst ove pjesme najbolje opisuje njen karakter, način na koji voli, i nesebičnu ljubav koju želi pružiti.

''Jedini cilj oko ove pjesme mi je bio da ljudi osjete emociju koju nosim kroz tekst i da dopuste melodiji da ih ponese. Suradnja s producentom Gabrijelom Prusinom je najljepše nešto moguće što mi se moglo dogoditi u karijeri, jer je to čovjek koji je od prvog trena osjetio na koji način stvaram, što je to što mi je najvažnije u glazbi, na koji način promatram aranžmane... i tako smo dio po dio kreirali po zajedničkom ukusu. Jedva čekam da radimo neku novu pjesmu. Ogromna olakšica i (čast) mi je bila to što je rekao da mu se dopada pjesma i da je prelagano raditi na njoj'', kaže nam Anita.

Što se tiče vizualnog dijela pjesme, Anita kaže da je nastao sasvim slučajno, nakon što je ugledala Mirzin rad na facebooku (Rza Mi Ga Doo), i presretna je što je i on osjetio na koji način su radili cijelu pjesmu.

''Sigurno nastavljam suradnju s istim tim ljudima. Za pjesmu 'Put bez laži' smo spremali i klasični spot, a za scenarij sam odabrala našeg Mostarca Iliju Pujića, jer smo pored sjajnog prijateljstva i na istim valnim dužinama, pa smo nekako svi na svom terenu slijedili iste emocije: da i aranžman, animacija, spot moraju slaviti ljubav i sve te sitnice koje znače.

Kopirati
Drag cursor here to close