Novi singl

Poslušajte pjesmu ''Mostarski behari'': Od Musale do Rondoa mostarska je raja moja

Lifestyle / Flash | 24. 04. 2014. u 08:25 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mladi pjevač Dženan Jahić nakon uspjeha sa hitom ''Ajša'', objavio je novi singl koji je posvetio svom rodnom Mostaru i s kojim će se u petak predstaviti na jubilarnim 20. Melodijama Mostara.

Riječ je o pjesmi ''Mostarski behari'' za koju je siguran da će se svidjeti publici koja će, siguran je on, prepoznati iskrenu emociju u njoj. Muziku je radio Romario, a tekst potpisujem Dženan. Aranžman zajednički potpisuju Romario i Aurelio.

''U sljedećem razdoblju kod mene sve je nekako vezano za moj rodni Mostar. Naravno nadam se nekoj od nagrada na Festivalu. Gledatelji će imati priliku uživo pratiti festival na BHT 1, a promo pjesmu moja publika može poslušati na YouTube. Nakon festivala, snimit ćemo spot u Mostaru. Mnogo sam sretan zbog što sam snimio pjesmu posvećenu rodnom gradu'', kaže Jahić.

Pored glazbe Dženan se s dosta uspjeha aktivno bavi profesionalnim latino-američkim i standardnim plesovima, te je dvadesetostruki prvak BiH. Na natjecanjima širom svijeta on je osvojio preko 130 zlatnih medalja, priopćeno je.

Kopirati
Drag cursor here to close