Nagradni natječaj

Posjeti kulturno, povijesno ili prirodno bogatsvto i budi dio Foto CoolTure

Lifestyle / Flash | 13. 06. 2016. u 16:11 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Fondacija Kulturno naslijeđe bez granica (FoundationCulturalHeritagewithoutBorders – CHwB) Bosna i Hercegovina i agencija 'Visit Konjic' organizuju foto natjecanje 'Foto CoolTura', koje ima za cilj promociju vrijednog kulturno-povijesnog i prirodnog naslijeđa Bosne i Hercegovine.

Foto natjecanje traje od 13. do 26. lipnja 2016. godine, dok će pobjednik biti proglašen 27. lipnja 2016. godine. Svi zainteresirani fotografije mogu slati putem on-line aplikacije koja je objavljena na službenoj Facebook stranici CHwB BiH ili putem web stranice.

U foto natjecanju mogu sudjelovati svi građani i građanke Bosne i Hercegovine koji:

1. Posjete kulturno-povijesno ili prirodno dobro bilo gdje u Bosni I Hercegovini,
2. Fotografiraju se kraj lokaliteta ili objekta,
3. Pošalju fotografiju na natječaj (putem on-line aplikacije),
4. Podijele s drugima zbog čega je važno da posjete taj specifični lokalitet ili objekt.

Prilikom odabira pobjednika 'Foto CoolTura' natjecanja u obzir će se uzimati zanimljivost opisa kulturno-povijesnog ili prirodnog dobra, kao i da se na fotografiji vidi autor i lokalitet/objekat koji ste posjetili.

Pobjednik ove nagradne igre osvaja zanimljivi vikend za dvoje u Konjicu, koji uključuje rafting na Neretvi, posjetu Titovom bunkeru, noćenje i prijevoz. CHwBBiH i 'Visit Konjic' osigurali su nagradu za pobjednika, te će vršiti odabir pobjednika ove nagradne igre. Na odabir konačnog pobjednika uzimat će se u obzir i broj lajkova koje ste dobili.

Ovim natjecanjem, CHwB i 'Visit Konjic' pridružuju se organizacijama širom svijeta koji tijekom lipnja organizuju različite događaje u cilju promociju biciklizma. Također, lipanj se obilježava i kao mjesec boravka u prirodi.

''Potičemoo građane i građanke Bosne i Hercegovine da na biciklu ili pješke posjete vrijedna dobra naše zemlje i pridruže se zajedničkoj promociji kulturnog bogatstva. 'Foto CoolTura' dio je inicijative 'Učini svojim!' koja ima za cilj podizanje svijesti među građanima BiH o zajedničkom kulturnom naslijeđu'', navedeno je u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close