Kakva ideja

Policija ga našla u Disneylandu, sakrio se od koronavirusa

Richard McGuire iz Alabame uhićen je u "magičnom kraljevstvu" u Disney svijetu koji je usljed epidemije virusa korna za posjetitelje zatvoren od sredine ožujka.
Lifestyle / Flash | 04. 05. 2020. u 08:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policija je na Floridi u Orlandu u zatvorenom Disenylandu uhitila muškarca jer je na tropskom ostrvu, koje pripada zabavnom parku, sebi napravio karanten.

Richard McGuire iz Alabame uhićen je u "magičnom kraljevstvu" u Disney svijetu koji je usljed epidemije virusa korna za posjetitelje zatvoren od sredine ožujka, i to pod optužbom da je upao na tuđi posjed - na imanje Disneya.

Muškarca je primjetilo osiguranje kako živi na "Discovery otoku", koje je zatvoreno za javnost od 1990. godine. Posjetitelji su do tada u tom tropskom raju, kako ga je uhićeni nazvao, mogli da uživaju i posmatraju brojne životinje i ptice, pišu Nezavisne.

Dodao je da nije čuo policiju koja ga je po otoku tražila i pješke i brodom i iz vazduha, jer je spavao u jednoj staroj zgradi.

Rekao je i da nije znao da je to zona u kojoj se kreće po određenim pravilima, uprkos brojnim znakovima da je zabranjen prolaz.

Kopirati
Drag cursor here to close