Toplo na jugu

Pogledajte kakvo nas vrijeme očekuje ovoga tjedna

Lifestyle / Flash | 15. 11. 2015. u 15:38 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Hercegovini će u ponedjeljak biti pretežno sunčano vrijeme. U Bosni prijepodne bit će umjereno do pretežno oblačno, a u drugoj polovini dana sunčano.

Vjetar će biti slab zapadnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 1 i 7, na jugu zemlje do 11 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka između 13 i 18, na jugu zemlje do 20 stupnjeva.

U Bosni i Hercegovini u utorak, 17. studenog bit će pretežno sunčano vrijeme. Vjetar će biti slab zapadnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 2 i 7, na jugu zemlje do 11 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 13 i 18, na jugu zemlje do 20 stupnjeva.

U srijedu, 18. studenog bit će pretežno oblačno vrijeme. Po kotlinama u središnjim i istočnim područjima Bosne će biti magle. Vjetar će biti slab, prijepodne zapadnog i jugozapadnog, poslijepodne u skretanju na istočni i jugoistočni smjer.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 1 i 7, na jugu zemlje do 11 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 11 i 17 stupnjeva.

U Bosni i Hercegovini u četvrtak, 19. studenog bit će sunčano vrijeme uz malu do umjerenu naoblaku. Vjetar će biti slab južnog i jugoistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 0 i 6, na jugu zemlje do 10 stupnjeva.

Najviša dnevna temperatura zraka između 11 i 17, na jugu zemlje do 20 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close