Ograničen broj ulaznica

Počela prodaja ulaznica za Festival Iskre budućnosti u Stocu!

Festivalske ulaznice, koje podrazumijevaju set ulaznica za sve koncerte koji će biti održani u Stocu od 14. do 30. srpnja mogu se kupiti po simboličnoj cijeni od 50 KM!
Lifestyle / Flash | 10. 07. 2022. u 17:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na blagajne širom Bosne i Hercegovine, te u sistem kupikartu.ba stigao je ograničeni broj ulaznica za predstojeće, peto izdanje Festivala Iskre budućnosti 2022 by BH Telecom! Festivalske ulaznice, koje podrazumijevaju set ulaznica za sve koncerte koji će biti održani u Stocu od 14. do 30. srpnja mogu se kupiti po simboličnoj cijeni od 50 KM!

Festival će otvoriti furiozni Kultur Shock, koji predvodi Srđan Gino Jevđević. Poznati su širom svijeta po jedinstvenom stilu muzike, kojim dominira zvuk gypsy punka i metala. Njihovi koncerti su famozni i drugačiji, a zanimljivo je da će u okviru ovogodišnje turneje imati samo dva nastupa u Bosni i Hercegovini, od čega jedan u Stocu! Puštene su i pojedinačne ulaznice za otvaranje - dostupne su na kupikartu.ba i svim njihovim prodajnim mjestima.

16. srpnja će nastupiti Skroz, popularni sarajevski rock sastav koji uspješno djeluje više od dva desetljeća, tijekom kojih su ostvarili brojne saradnje s poznatim i priznatim imenima domaće i regionalne scene. Publici su dobro poznati, po sada već evergreen pjesmama: Srušio sam stan, Sve sam jači, Savršeni organizam i mnogi drugi. Moguće je i za njihov koncert kupiti odvojeno ulaznice, baš kao i za Konvoj koji će ubilježiti nastup u Stocu 23. srpnja. Za ovu grupu slovi da su prvo bosanskohercegovačko poslijeratno otkriće, koje je ostavilo neizbrisiv trag na domaćoj sceni. Publika će imati priliku uživati u dobroj zabavi i odličnim interpretacijama hitova, kao što su: Ljubav ima razloge, Dok je života, biće ljubavi, Ograjisana, O slobodi.

Peto izdanje Festivala zatvorit će umjetnica svjetskog glasa: Amira Medunjanin u pratnji gitariste Boška Jovića! Amira emociju sevdalinke prenosi širom planete, a u publiku u Stocu će počastiti svojim božanstvenim glasom i najljepšim ljubavnim pjesmama posljednju noć Iskri budućnosti.

Kopirati
Drag cursor here to close