Animal Care Centar

Počela gradnja prvog azila za pse u Hercegovini

Lifestyle / Flash | 09. 06. 2017. u 21:28 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Nakon što smo dobili svu potrebnu dokumentaciju i dozvole, prvi, grubi radovi na izgradnji azila za životinje su počeli. Svjesni smo da je veliki i mukotrpan posao pred nama, ali smo se 'naoružali' strpljenjem i voljom i uvjereni smo da ćemo svoj naum dovesti do kraja", poručuju za Bljesak.info iz Udruženja Animal Care Centar iz Mostara.

Da su ozbiljno shvatili svoju ulogu potvrđuje činjenica da Udruga za zaštitu životinja Animal Care Centar iz Mostara već poslije manje od godinu dana postojanja ostvaruje obećanje.

Azil koji će se nalaziti u neposrednoj blizini Mostara, sadržavat će montažne objekte koji će biti prilagođeni za unutarnje bokseve za pse koji će biti povezani sa otvorenim tj. vanjskim prostorim. Također, bit će osiguran i opremljen prostor za veterinarske djelatnosti. Radit će se na socijalizaciji te, u konačnici, udomljavanju pasa.

"Uskoro očekujemo novosti o izgradnji azila a svi oni koji pomažu napuštenim psima i macama, dobrodošli su pridružiti se Udruzi. Također, svi oni koji vole životinje i žele im pomoći, mogu posjetiti FB stranicu "Animal Care Centar" ali i donirati 2 KM pozivom na humanitarne brojeve: 092 890 823 HT Eronet, 090 291 007 BH Telecom ili na ANIMAL CARE CENTAR (UniCredit Bank d.d. Broj računa: 3381302247401349 - PayPal: [email protected])", poručuju iz ovog udruženja.

Kopirati
Drag cursor here to close