Suosjećajnost i humanost

Počela Božićna humanitarna akcija 'Studentski paket ljubavi'

Lifestyle / Flash | 09. 12. 2016. u 13:28 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tradicionalna Božićna humanitarna akcija "Studentski paket ljubavi" Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru počela je danas i trajat će do 20. prosinca.

Riječ je o akciji koja za cilj ima prikupiti novčane priloge i prehrambene namirnice te tako pomoći socijalno najugroženijim sugrađanima, priopćili su iz Studentskog zbora.

U akciju su se uključili studenti svih fakulteta Sveučilišta u Mostaru, u suradnji s Caritasom Mostar.

Kutije "Studentski paket ljubavi", u koje se mogu ubaciti novčani prilozi, postavljene su ispred fakulteta na Sveučilišnom kampusu, dok se namirnice mogu dostaviti u ured Studentskog zbora radnim danima od 9 do 13 sati.

"Planirano je pripremiti ukupno 50 paketa namirnica (po 5 na svakom fakultetu) namijenjenih četveročlanoj obitelji. Riječ je o 50 socijalno najugroženijih obitelji kojima će studenti osobno uručiti pakete u njihovim domovima i tako im ovogodišnje božićne blagdane učiniti barem malo toplijim i ugodnijim.

Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru unaprijed zahvaljuje svim studentima i građanima Mostara koji će i ovih prosinačkih dana prepoznati važnost solidarnosti i ljubavi prema bližnjima u nevolji te tako potvrditi već bezbroj puta dokazanu suosjećajnost i humanost", navodi se u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close