Jeste li spremni za nešto drugo?

Pobjegnite od tradicije - Mostar poželjna destinacija za vjenčanja na otvorenom

Bajkovito vjenčanje pod zvjezdanim nebom koje će svima ostati u sjećanju.
Lifestyle / Flash | 23. 06. 2020. u 14:00 M.G. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sigurno ste tijekom svoga života posjetili nekoliko vjenčanja gdje ste do najmanjih detalja usvojili i sve običaje koji idu uz njih – kupovina mlade, bacanje jabuke preko kuće, bacanje kravate, skidanje podvezice. Pregršt je to rituala karakterističnih ne samo za Hercegovinu, nego i za druga područja cijele regije.

Foto: inovadecor / Najljepšu dekoraciju samo priroda može bezrezervno pružiti

Na njih ne treba gledati previše kritično oni su tu samo da prizovu pozitivnu energiju i sreću. Ali, jeste li spremni za nešto drugo? –  bajkovito vjenčanje pod zvjezdanim nebom koje će svima ostati u sjećanju.

Foto: muna nazak / Pobjegnite od tradicije - vjenčanja na otvorenom su In

Prostrano zelenilo, ribnjaci unutar parka, potok koji ga okružuje, pa i prostrani vinogradi najljepša su dekoracija koju samo priroda može pružiti. Ništa nije ljepše od slavlja na otvorenom, gdje se pružaju bezbrojne mogućnosti za dekoraciju i originalne fotografije kojima ćete ovjekovječiti najljepši dan u svom životu.

Zadnjih godina, govore iz mostarske agencije za organizaciju i dizajn vjenčanja Inova Decor, kao poželjna destinacija za vjenčanja na otvorenom budućim mladencima postaje Mostar i Hercegovina.

Foto: blink weddings/ U Hercegovini već nekoliko godina postoji trend vjenčanja na otvorenom

''U Hercegovini već nekoliko godina postoji trend vjenčanja na otvorenom. Većinom takva vjenčanja realiziraju mladenci iz drugih zemalja koji su birali Mostar i Hercegovinu kao atraktivnu vjenčanu destinaciju- turistički jako zanimljivu'', govore za Bljesak.info iz Inova Decora.

I dok su naši mladenci još uvijek vjerni tradicionalnim proslava u svadbenim salonima, nedavna pandemija koronavirusa poremetila je običaje na koje su navikli i uvela malo ''zapadnjačkog štiha'' koji lagano osvaja i njihova srca. Predivan kraj u zelenilu, žubor rijeke, sezonsko cvijeće i sunčane zrake, postaju dovoljni za romantično vjenčanje u kojem ćete biti svoji i originalni.

Foto: muna nazak /  Organizatorima vjenčanja to je veliki izazov

''Zbog odgađanja proslava u zatvorenim prostorijama povodom pandemije koronavirusa dosta mladenaca bilo je prinuđeno organizirati vrtno intimno vjenčanje u krugu obitelji i bliskih prijatelja. Nakon početnog razočarenja, kad iskuse jedan takav događaj, budu presretni ovom odlukom'', govore iz Inova Decora.

Iako su vjenčanja i inače danas puno složenija, kad se ona rade na otvorenom potrebni su brojni detalji koji će taj dan učiniti posebnim. Organizatorima vjenčanja to je veliki izazov koji sa sobom nosi pregršt nepredviđenih situacija koje se rješavaju u hodu. Najvažnije je mladencima pružiti nezaboravan dan.

Foto: inovadecor / Potrebni su brojni detalji koji će taj dan učiniti posebnim

''Naš je posao da pomognemo mladencima pri svim logističkim i organizacijskim izazovima te kao dizajneri vjenčanja, realiziramo jedinstvena vjenčanja s brojnim detaljima koja vjenčanje dovedu do savršenstva. Imamo partnere s jako velikim iskustvom tako da možemo ponuditi vrhunsku kuhinju s cijelom svojom postavom '', objašnjavaju.

Foto:muna nazak /Vjenčanja na otvorenom glamurozna, poput onih filmskih

Razlozi organiziranja vjenčanja za najuži krug obitelji i prijatelje su brojni, od manjih troškova pa do prilike uživanja u lijepim, bogatim, stilskim detaljima. Takva vjenčanja na otvorenom mogu biti raskošna u svojoj jednostavnosti, a jednako tako i glamurozna, poput onih filmskih. Neka to bude odluka i slika para, jer ova svečanost je nakraju samo njihova svečanost.

Foto: inovadecor / Neka vjenčanje bude odluka i slika para
Kopirati
Drag cursor here to close