PC Prodance

Plesnu sezonu završili na samom vrhu turnira latinsko-američkih i standardnih plesova

Lifestyle / Flash | 23. 12. 2013. u 16:25 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Proteklog vikenda sportski parovi plesnog centra ProDance su gostovali na turniru latinsko američkih i standardnih plesova u Prozoru-Rami.

Jedini mostarski latino plesači ostvarili su iznimno dobre rezultate na ovom turniru, čime su potvrdili da se njihov mukotrpan rad i treninzi itekako isplate.

Rezultati sportskih plesača sa bodovnog turnira Prozor-Rama: Mateo Crnjac i Ivana Anđelić su osvojili 1. mjesto u standardu i 2.mjesto u latinu, Petar Karačić i Natalija Kuzman su osvojili 2. mjesto u standardu i 3. mjesto u latinu; Marko Lasić i Ema Galić osvojili su 2. mjesto u standardnim plesovima i 2. mjesto u latin-američkim plesovima; Gabriel Zovko i Marija Zovko - 1.mjesto u standardu i 3.mjesto u latinu; Damjan Jurić i Petra Bošković - 3.mjesto u standardu i 5.mjesto u latinu Ivica Zovko i Sara Zalihić - 1.mjesto u standardu i 1.mjesto u latinu

''S ovim turnirom smo završili plesnu sezonu za ovu godinu. U zadnja 4 mjeseca naši plesači su sudjelovali na 4 plesna turnira gdje su osvajali jako dobra mjesta, zabavljai se družili, a pored svega toga donijeli su tri bronce za Plesni Centar ProDance. Ime Mostara je zabilježeno u samom vrhu plesnih turnira u BiH i regiji.

Što drugo reći, osim da sam prezadovoljna, ponosna sam na svoje plesače, ten a njihov neumoran rad i trud. Naravno ima još uvijek rada za njih, ali plesači i ja smo spremni za sve izazove. Sada pravimo kratku blagdansku pauzu, a već početkom siječnja krećemo sa plesnim pripremama za plesnu 2014. sezonu. Veliko hvala našim roditeljima koji nas stalno prate i daju veliku podršku u ovom poslu'', rekla je za Bljesak.info trenerica PC ProDance Ivana Marić, te je u svoje ime i u ime kluba svima koji slave zaželila sretan Božić, te uspješnu Novu 2014. godinu.

Kopirati
Drag cursor here to close