Radovi gotovi

Planinarski dom 'Blidinje' spreman za prijem gostiju

Lifestyle / Flash | 05. 12. 2016. u 17:49 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Radovi na planinarskom domu 'Blidinje' završeni su za ovu godinu.

Tijekom jeseni izvođeni su se veći građevni zahvati u i oko doma: postavljanje stiropor fasade, proširenje prostorije za dnevni boravak, probijanje zidova i postavljane nekoliko prozora, radovi na dograđenom dijelu doma kao i postavljanje pločice.

''Trebalo je dosta truda i vremena da se to sve uradi i završi na vrijeme. Nakon svih navedenih radova uslijedilo je nedjeljno temeljito i detaljno čišćenja doma od velike prašine. Sa ovim zahvatom dobilo se puno od više svjetla i prostora do prekrasnog pogleda na jezero i planinu, a ko to može platiti'', upitali su na stranicam aportala blidinje.net.

kako pišu, radilo se i čistilo temeljito. U pomoć su priskočile vrijedne planinarke iz Kongore i to je odmah zasjalo punim sjajem.

''Po završetku rada uslijedio je ručak, onako po domaći, što bi se reklo. Ladni je ovaj put pripremao kiseli kupus sa koljenicom i domaćom krvavicom. Sve u svemu bilo je dobro, planinarski štih rada i druženja, što je vidljivo na fotkama. U večernjim satima pridružili su nam se dragi prijatelji planinari iz Posušja kao i drugi gosti'' , piše blidinje.net.

Za ovu zimsku sezonu dom je spreman primiti prve najavljene goste i svoje planinar, prenosi omolje.com. gdje možete vidjeti kako izgleda planinarski dom u novom ruhu.

Kopirati
Drag cursor here to close