Natjecanje

Peta Čorbarijada 21. svibnja

Lifestyle / Flash | 11. 05. 2016. u 15:00 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Općina Bosanska Krupa, ŠPD 'Unsko-sanske šume' i Centar za kulturu, obrazovanje i informiranje ove godine organiziraju 5. bosanskokrupsku Čorbarijadu i cjelodnevno druženje građana bosanskokrupske općine i njihovih gostiju.

Peta bosanskokrupska Čorbarijada održat će se u subotu, 21.05.2016. godine kod Šumarske kuće u Šujnovcu, a prema najavama očekuje se rekordan broj ekipa koje će se natjecati u spravljanju najbolje čorbe.

Manifestacija počinje paljenjem vatri već od 8 sati, a natjecateljski dio na Čorbarijadi traje od 10 do 13 sati kada će se proglasiti ovogodišnji pobjednici. Za njih su osigurane vrijedne nagrade, a posebna priznanja dobit će najveselija, najstarija i najmlađa ekipa.

Za sve posjetitelje osigurana je gulaš čorba, te prostor za osvježenje i odmor, kao i zabavni program do večernjih sati uz Krupljanima dobro poznatog pjevača Emira Hasića.

Ekipe za Čorbarijadu mogu imati neograničen broj članova. Svaka ekipa mora imati prigodno ime i jedoobrazne majice. Pobjednike će odrediti stručni žiri. Ekipa pobjednika sa četvrte Čorbarijade može sudjelovati samo van konkurencije.

U cilju smanjenja broja auta koja na izletištu uvijek naprave bespotrebnu gužvu, za sve zainteresirane građane ove godine će biti osiguran i prijevoz od 9 do 12 i od 14 do 16 sati. Kombi će voziti na relaciji Trg Alije Izetbegovića – skretanje za izletište Šujnovac iz ulice Sokak – Šumarska kuća.

Prijave ekipa se mogu izvršiti kod Refika Selimagića do 20. svibnja 2016. godine pozivom na broj 061/726-457 ili osobno u ugostiteljskom objektu 'Mon Ami' u ulici 511. slavne bbr.

Rezervacija mjesta za prodaju osvježavajućih pića vrši se na isti način. Broj mjesta je ograničen pa će prednost imati oni koji se prvi prijave, navodi se iz Ureda općinskog načelnika.

Kopirati
Drag cursor here to close