Na komadiću Europe

Pervan rasprodao do posljednjeg mjesta Kosaču

Lifestyle / Flash | 20. 03. 2016. u 20:43 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Stand up show Željka Pervana ''Na komadiću Europe'' do posljednjeg je mjesta napunio veliku dvoranu Hrvatskog doma Herceg Stjepan Kosača.

Veliko zanimanje publike opravdao je Pervan držeći atmosferu na nivou pričom o svakodnevnim stvarima na sebi svojstven način.

Nakon uvoda o stanju u Hrvatskoj i BiH, zajedničkim problemima poput nezaposlenosti i problemima sa susjedima, Pervan je prešao na muško ženske odnose. Vječito zanimljive odnose iz svakodnevnog života supruga i supruge, žene i muškarca ... Pervan je prikazao sa svoje šaljive strane nasmijavajući publiku u Kosači.

Zagrijavanje rasvjete i Pervana :)

Malo s početka stand-up nastupa Željka Pervana u Mostaru

Posted by Bljesak.info on Sunday, March 20, 2016


U svojoj stand up komediji, Pervan se dotaknuo umirovljenika, političara, susjeda ... sa svima zbijajući šale i kroz tu svoju optiku prikazujući u biti stvarnost kakva ona jest.

Željko Pervan je tako i ovom stand up komedijom pokazao kako se sjajne stvari čine i bez mnogo love, ali s gomilom entuzijazma i nadasve jedinstvenim talentom.

After party je u Golden Pubu, a za svaku kartu koju su gledatelji kupili za Pervanov nastup, u Goldenu imaju jedan Jegermeister.

Kopirati
Drag cursor here to close