16. kolovoza

Mlad Mjesec nudi resetiranje: Stižu iznenađujuće vijesti

Kako počinje mjesečev ciklus, možemo obrisati sve u svojim životima, posebno kada su u pitanju naše emocije. Period mladog Mjeseca nudi resetiranje i može nas voditi da evoluiramo kroz situacije vezane za naše osjećaje.
Lifestyle / Flash | 09. 08. 2023. u 13:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mladi Mjesec u Lavu događa se 16. kolovoza 2023. u 10:48h i donosi početak novog mjesečevog ciklusa. Venera, koja još uvijek putuje retrogradno i Uran su također aktivni pod ovim mladim Mjesecom, što znači da postoji određeni element promjenjivosti. Vrlo je moguće da bi iznenađujuće vijesti mogle donijeti velike promjene u naše živote, osobito kada su u pitanju naši odnosi.

Kako počinje mjesečev ciklus, možemo obrisati sve u svojim životima, posebno kada su u pitanju naše emocije. Period mladog Mjeseca nudi resetiranje i može nas voditi da evoluiramo kroz situacije vezane za naše osjećaje. Mladi Mjeseci su također moćno vrijeme za postavljanje namjera za tjedne koji dolaze. Energije mladog Mjeseca možemo koristiti da razjasnimo na što se želimo usredotočiti u našim životima, piše Atma.

Mladi Mjesec u Lavu nudi prekrasan val energije koji nas podržava u tome. Može nas potaknuti da stupimo u kontakt sa svojim strastima, da se vratimo projektima ili hobijima na koje smo zaboravili i da damo prednost radosti i lakoći.

Jedna od najviših oktava energije Lava je kvaliteta jednostavnosti. Kad pojednostavimo, život može postati lakši, emocionalno manje težak i lakše možemo napraviti mjesta za radost.

Što trebate pojednostaviti u svom životu? Gdje previše komplicirate situaciju ili dopuštate svojim emocijama da situaciju učine gorom nego što jest?

Venera je još retrogradna

Provjeravajući sami sebe i stvarajući namjere usmjerene prema jednostavnosti, možda ćemo lakše upravljati kozmičkim energijama iza mladog Mjeseca u Lavu.

Venera, koja još uvijek putuje retrogradno, također je vrlo aktivna pod ovim mladim Mjesecom. Ako je retrogradna Venera bila aktivna za vas, ovaj mladi Mjesec bi mogao dovesti stvari do vrhunca.

Retrogradna Venera ima tendenciju potaknuti probleme u odnosima, to nisu samo odnosi s drugima, već i naš odnos s novcem i vlastitom vrijednošću.

Kada je riječ o našim odnosima s drugima, retrogradna Venera može aktivirati okidače oko postavljanja granica, učenja rješavanja sukoba i učenja kada otići.

Retrogradna Venera također može razotkriti blokade oko davanja i primanja ljubavi u našim životima, a ponekad određeni odnos može biti učitelj koji nam pomaže da to shvatimo.

Zapravo, ako se trenutno bavite sukobom u vezi, odmaknite se korak unatrag i pogledajte možete li to promatrati iz više duhovne perspektive. Kako vas ova situacija navodi da više volite sebe? Kako vam ova situacija pomaže da primite više ljubavi?

Možda nećete moći odmah odgovoriti na ta pitanja, ali razmislite o njima pod ovim mladim Mjesecom i pogledajte koji uvidi slijede u nadolazećim danima.

Crni Mjesec Lilith 

Crni Mjesec Lilith također je aktivan u ovom trenutku, što ukazuje na snažan porast ženske energije. Prisutnost Crnog Mjeseca Lilith pod ovim mladim Mjesecom dat će nam poticaj kada se radi o tome da se zauzmemo za sebe, da priznamo vlastitu vrijednost i da ne odustanemo od onoga što smatramo ispravnim.

Iako moramo voditi računa o uzdizanju našeg ega, ovdje postoji prekrasna energija koja nas vodi da stojimo u svojoj istini i posjedujemo svoju unutarnju moć.

Ako ste suočeni s izazovnom situacijom oko ovog mladog Mjeseca i osjećate da bi vam dobro došlo samopouzdanje, povežite se s energijama Crnog Mjeseca Lilith. Dopustite ovim energijama da probude vašu unutarnju snagu i aktiviraju ratnika u vama.

Uran je također aktivan pod ovim mladim Mjesecom, što znači da postoji određeni element promjenjivosti. Možda će nam trebati ova ženska snaga koja dolazi i od Venere i od Crnog Mjeseca Lilith da nas drži na mjestu i vodi do naše istine ako se pojave neke iznenađujuće ili uznemirujuće vijesti.

Iznenađujuće vijesti donose promjene u naše živote

S kombinacijom Urana, Venere i Crnog Mjeseca Lilith, vrlo je moguće da bi iznenađujuće vijesti mogle donijeti velike promjene u naše živote, osobito kada su u pitanju naši odnosi.

Zapamtite, planeti ne mogu uzrokovati da se nešto dogodi, ali njihova poravnanja mogu biti okidač. Ako je veza na klimavim nogama ili treba krenuti drugim tijekom, ova vrsta kozmičke energije to definitivno može iznijeti ravno na površinu.

Mladi Mjeseci su uvijek podsjetnici na nove početke pa ako nešto napusti vaš život u ovo vrijeme, znajte da uvijek postoji prilika da počnete iznova.

Iako su energije mladog Mjeseca u Lavu moćne, pokušajte se usredotočiti na stvaranje jednostavnosti. Isprva to možda neće biti lako ili prirodno, ali ako zadržite svoju namjeru ukorijenjenu ovdje, možda ćete otkriti kako se pojavljuje omekšavanje.

Kopirati
Drag cursor here to close