Četvrti u državi

PC ProDance: Mostarski plesači među prvima u državi

Lifestyle / Flash | 19. 05. 2016. u 08:41 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

PC ProDance iz Mostara proteklog je vikenda sudjelovao na dva plesna natjecanja. Prvi se održavao u Zenici pod organizacijom plesnog kluba Shadows, a drugi u Crnoj Gori.

Riječ je o bodovnom turniru u latinskoameričkim i standardnim plesovima, te o državnom prvenstvu.

''Naš klub su predstavljali Marko Lasić i Petra Pavlović osvojivši drugo mjesto na bodovnom turniru i četvrto mjesto na državnom prvenstvu. Drugi par su Petar Karačić i Natalija Kuzman osvojivši dva prva mjesta na bodovnom turniru i četvrto mjesto na državnom prvenstvu u najstarijoj kategoriji amatera. Treći par su bili Toni Bošnjak i Matea Pavlović koji se mogu pohvaliti sa dva prva mjesta na bodovnom turniru i petim mjestom u državi u kategoriji juniora 2'', rekla je Ivana Udženija, trenerica iz kluba PC ProDance, napominjući da su istoimeni parovi prvenstveno izborili finale, te u finalu preuzeli navedena mjesta.

''Izuzetno sam ponosna na njih budući da su neki od njih tek krenuli zajedno. Natjecanje je ocjenjivalo pet internacionalnih sudaca, koji nisu imali nimalo lagan zadatak. Pred nama je veliko plesno natjecanje u Makarskoj i Splitu koje će biti održano 04. i 05. lipnja. Trenutno se pripremamo za Hrvatsku i ulažemo mnogo truda i rada. Moram se zahvaliti roditeljima djece koji podržavaju i podupiru svoju djecu da rade i napreduju'', kaže Udženija.

Također ovaj vikend dvije plesne skupine djece iz PC ProDance je otputovalo na plesno natjecanje u Crnu Goru u organizaciji plesnog kluba Matrix, gdje su također osvojili medalje

''Turnir je bio odličan i dosta jak te su naša djeca osvojila dva četvrta mjesta ostavivši iza sebe pet plesnih skupina. Sada se pripremamo na završno plesno natjecanje u Vitezu gdje ćemo osim plesa iskoristiti dan i za kupanje'', kaže Udženija.

Kopirati
Drag cursor here to close