Nagradna igra

Pan: Za dva dana novih 20 dobitnika dnevnih nagrada

Lifestyle / Flash | 28. 04. 2016. u 16:07 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U okviru velike Pan nagradne igre, jučer i danas, izvučeni su novi dobitnici dnevnih nagrada.

Ruksak Pan UEFA EURO 2016™ osvojili su: Haris Haračić iz Kaknja, Almir Hasandić iz Tuzle, Amir Memišević iz Zenice, Haris Tahto iz Tuzle, Milenko Marijanov iz Orašja, Svjetlana Dević iz Kaknja, Ismar Ambelić iz Sarajeva, Boško Jakešević iz Jajca i osobe koje su kodove poslala sms-om sa brojeva telefona 066 908 *** I 060 345 ***.

Amir Memišević iz Zenice o osvojenoj nagradi kaže: ''Jedno pet - šest poruka sam poslao i osvojio ruksak. Prvi put igram Panovu nagradnu igru. Imam još čepova, pa slat ću i dalje kodove. Ruksak mi je taman za odlazak u teretanu.''

Replike službene lopte UEFA EURO 2016™ osvojili su: Armin Muhasilović iz Sarajeva, Sabiljan Deamac iz Jajca, Ekrem Kadrić iz Sarajeva, Tarik Mučenica iz Travnika, Edin Alibašić iz Živinica, Mirsad Smajlović iz Zenice, Anto Babić iz Žepča, Vedad Hadžiavdić iz Tuzle, Ševko Subašić iz Kaknja i osoba koja je kod poslala sms-om s broja 063 754 ***.

Vedad Hadžiavdić iz Tuzle rado igra rekreativno nogomet, te mu je današnji poklon idealan za treninge koji slijede. ''Prvi put igram Pan nagradnu igru i prvu put osvajam. Volim nogomet i utkmice. I sam na terenu čestu. Igrat ću i dalje, pa tko zna, možda odem i na Europsko'', optimističan je Vedad.

Budite i vi jedan od sretnih dobitnika i okušajte svoju sreću uz Pan!

Pronađite kod na unutarnjoj strani čepa Pan piva s ambalažom u duhu prvenstva koji se nalazi na proizvodima Pan Lager povratnoj boci 0,5l i Pan Lager Mega pet 2l i pošaljite SMS-om na broj 091 212 410 ili putem www.pan.ba. Možete slati neograničen broj kodova sa istog broja, te tako povećati šanse za osvajanje neke od sjajnih Pan nagrada, priopćeno je.

Šaljite kodove sa čepova PAN piva i osvojite jednu od 514 vrijednih nagrada! Osigurajte svoj put za UEFA EURO 2016™!

Kopirati
Drag cursor here to close