Blagdani

Paket s hranom za povratnika u Mostar

Lifestyle / Flash | 03. 01. 2014. u 20:03 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Povodom nadolazećeg Božića, Srpsko prosvjetno i kulturno društvo 'Prosvjeta' Mostar organiziralo je humanitarnu akciju podjele paketa s hranom i higijenskim potrepštinama.

Između ostalih, paket je uručen i obitelji jednog od najstarijih srpskih povratnika na područje Mostara, 88-godišnjem Vasi Škori.

"Kao i svake godine, u ovom teškom vremenu neimaštine - i ovaj put se sjećamo povratnika, ljudi koji su ugroženi, te onih koji nam se obrate za pomoć. Malom pažnjom hoćemo da im damo do znanja da nisu sami, da ima još netko tko ih se sjeti", navedeno je iz 'Prosvjete'.

U sklopu akcije ukupno je podijeljeno 40 paketa na području Hercegovine, kojima su željeli pomoći socijalno ugroženim obiteljima da ljepše i dostojanstvenije dočekaju Božić.

"Paketi se dijele ne samo pravoslavcima, nego svim ljudima dobre volje koji se obrate 'Prosvjeti'", dodao je generalni tajnik 'Prosvjete' Goran Kosanić. On je objasnio da su paketi osigurani uz pomoć "dobrih ljudi", prijatelja i partnera, koji cijene "Prosvjetu" i njen rad.

Kopirati
Drag cursor here to close