Jeste li jedan od njih?

Ovo su 3 najrastrošnija horoskopska znaka koja nemaju mjeru

Svaki horoskopski znak ima određene osobine koje ga čine posebnim i prepoznatljivim. Neki znakovi su poznati po sebičnosti, drugi po empatiji dok su treći rođeni vođe. No, jeste li se ikada zapitali koji su to najrastrošniji horoskopski znakovi?
Lifestyle / Flash | 02. 08. 2023. u 11:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tko ne može odoljeti lijepim i luksuznim stvarima, te troši više nego što zaradi? Koga strast prema kupovini pretvara u prave kraljeve nesputane potrošnje? Pridružite nam se na ovom putovanju kroz zvjezdane staze u kojem ćemo objasniti zašto baš ova 3 horoskopska prednjače u trošenju bez granica. 

Lav (24. srpnja - 22. kolovoza) 

Lavovi su najdominatniji horoskopski znak, koji uvijek voli biti u centru pažnje a to nerijetko postiže luksuznim stvarima koje si redovno priušti. Ovaj znak voli skupocjeni nakit, dizajnersku odjeću i najnovije tehnološke gadgete. Obožavaju biti okruženi skupim stvarima tako da neće oklijevati priuštiti si samo najbolje, najsjajnije i najskuplje. 

Osim što troše na sebe, rado će počastiti i bliske prijatelje te se nemojte iznenaditi ako Vam prijatelj u ovom horoskopskom znaku pokloni nešto jako skupo. Dobra stvar je da su Lavovi jako sposobni i lako postižu poslovni uspjeh pa im onda nije problem potrošiti više nego što su trebali. Budući da su pravi kraljevi luksuza i trošenja, opravdano zauzimaju prvo mjesto na našem popisu. 

Ovan (21. ožujka - 20. travnja) 

Ovan je znak koji je poznat po svojoj energiji, strasti i impulzivnosti. Ovi vatreni znakovi često troše bez razmišljanja te se ne brinu kako će njihovi postupci utjecati na budućnost.  Vole biti u trendu tako da ih uvijek možete vidjeti po tržnim centrima u potrazi za najnovijim krpicama i modnim dodacima. Uvijek spremni za avanturu, žive za trenutnu radost čak i ako to znači da će potrošiti više nego što su planirali.

Jedina stvar koja ih može zaustaviti je prazan bankovni račun te jedino tada shvate da su se opet zanijeli i kupovali stvari koji im trenutno nisu potrebne. Nemojte se ni truditi da ih upozorite da previše troše nego uživajte u njihovoj zaraznoj energiji i sjaju u očima dok se otimaju za zadnje komade iz najnovije kolekcije. 

Vaga (23. rujna - 23. listopada) 

Vage su poznate kao horoskopski znak koji je sklon ravnoteži no ne kada je u pitanju trošenje. Ovaj znak vođen planetom ljubavi i ljepote, Venerom,  ima sofisticirani ukus i skloni su trošiti na umjetnost, modu, dizajn i sve što njihov život čini lijepim. Brinu se da svaka odjevna kombinacija ima odgovarajući modni dodatak što ih čini jednim od najukusnije odjevenih ali i jednim od najrastrošnijih horoskopskih znakova.

Osim trošenja na odjeću, vole si stvoriti ugodan prostor za život tako da često kupuju neobične kućne ukrase koji njihovom domu daju dašak elegancije i luksuza. Iako vole uživati u svemu lijepom, često imaju problem s ravnotežom između stvaranja i trošenja novca te su  minusi na kreditnim karticama ono što ih posebno živcira. 

 

Kopirati
Drag cursor here to close