Osvojio titulu

Ovo je najseksi muškarac na svijetu u 2023. godini

Prošla su gotovo dva desetljeća otkako je Patrick Dempsey pronašao put do srca gledatelja zahvaljujući ulozi neurokirurga Dereka Shepherda, poznatog u seriji "Uvod u anatomiju".
Lifestyle / Flash | 08. 11. 2023. u 10:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Magazin People proglasio je novog najseksi muškarca na svijetu, a ove je godine ta čast pripala omiljenom liječniku iz "Uvoda u anatomiju", Patricku Dempseyju.

Prošla su gotovo dva desetljeća otkako je Patrick Dempsey pronašao put do srca gledatelja zahvaljujući ulozi neurokirurga Dereka Shepherda, poznatog u seriji "Uvod u anatomiju", ali i puno više otkako se prvi puta pojavio na filmu (bilo je to 1987. ulogom u filmu Ljubav nije na prodaju).

Stekao vojsku obožavateljica

No, upravo zbog uloge u hit seriji, Dempsey je stekao pravu vojsku obožavateljica, koje su godinama vjerno pratile njegov rad, a sada je njegov izgled nagradio i magazin People, koji ga je ove godine proglasio najseksi muškarcem na svijetu, prenosi tportal.hr.

Sretna vijest otkrivena je u showu Jimmy Kimmel Live, gdje je Kimmel isprva sakrio lice 57-godišnjeg glumca, ostavivši publiku da nagađa o kome je riječ. Glumcu su postavljali razna pitanja, kako bi doznali o kome je riječ, a na kraju su zaključili da je riječ o oženjenom muškarcu starijem od 50 godina koji ima troje djece.

"Moj ego malo je poskočio"

"Hvala vam, sretan sam što sam ove godine ja izabran. Ne znam samo što mi je trebalo toliko dugo, ali svake godine postajem sve zgodniji", rekao je Dempsey nakon što je njegov identitet otkriven i dodao: "Sretan sam što se ovo dogodilo u ovom trenutku mog životu. Lijepo je dobiti ovakvo priznanje zbog kojeg je i moj ego malo poskočio, a sve to daje mi platformu da ga iskoristim za nešto pozitivno."

Godinu prije Dempsey, najseksi muškarac je bio Chris Evans, a prije njega Paul Rudd. Kome će dogodine pripasti ova titula doznat ćemo u studenom 2024. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close