Slažete se?

Ovo je najljepši muškarac na svijetu

Naime, kirurg je osmislio način da izračuna koliko je nečije lice savršeno na temelju omjera njegovih usana, brade, očiju i drugih karakteristika.
Lifestyle / Flash | 05. 02. 2020. u 13:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Znanost se miješa u ljepotu onoliko koliko i ljepota u znanost, a britanski kirurg Julian da Silva upravo je jedinstvenim izračunom uspio doći do zaključka da je glumac Robert Pattinson najljepši muškarac na svijetu.

Naime, kirurg je osmislio način da izračuna koliko je nečije lice savršeno na temelju omjera njegovih usana, brade, očiju i drugih karakteristika. Prema ukupno izračunatom postotku, Pattinson uvjerljivo vodi s rezultatom od 92,15 posto.

"Našao se među pet savršenih u gotovo svim kategorijama mjerenja jer je sve na njegovom licu klasičnog oblika.  Jedina kategorija u kojoj je postigao nešto manji rezultat bio je oblik usana koje su kod njega nešto tanje i ravnije", ispričao je De Silva koji se u istraživanju služio formulom Zlatnog reza a koje se još vjeruje od doba antike da čuva formulu savršenstva.

Nakon Pattinsona, listu upotpunjuju hollywoodski ljepotani poput Henryja Cavilla s 91,64 posto, zatim Bradley Cooper s 91.08 posto, a na iznenađujućem četvrtom mjestu našao se Brad Pitt s 90.51 %.

 

Kopirati
Drag cursor here to close