Ah taj Merkur

Ovim horoskopskim znakovima sreća će se osmjehnuti tijekom sezone Riba

To posebno vrijedi za tri znaka zodijaka, kojima će se zvijezde na mnogim poljima osmjehnuti, pa će idućih mjesec dana dugo pamtiti po lijepim stvarima
Lifestyle / Flash | 20. 02. 2020. u 22:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tijekom većeg dijela sezone Riba našu sreću remetit će retrogradni Merkur, ali zbog toga svakako ne trebate očajavati.

To posebno vrijedi za tri znaka zodijaka, kojima će se zvijezde na mnogim poljima osmjehnuti, pa će idućih mjesec dana dugo pamtiti po lijepim stvarima, piše Elite Daily.

  1. Rak

Život ima svoje čudne puteve, pa ne možete poreći da ste u proteklom razdoblju, bez obzira na svoju izraženu intuiciju, imali mnogo izazova u vezi i odnosima s drugim ljudima. Prešli ste dug put i to se vidi, ali sada vam se vraća energija i ponovo imate želju za akcijom i učenjem, prenosi Index.

Ako razmišljate upustiti se u nešto novo, sada je pravo vrijeme za to, jer ćete imati mnogo inspiracije. S druge strane, zbog retrogradnog Merkura trebate biti oprezni na svakom koraku – ne potpisujte važne ugovore prije nego što ih detaljno pročitate. Društveni život će vam procvjetati u ovom razdoblju i imat ćete mnogo dubokoumnih razgovora.

  1. Škorpion

Vaše izražavanje je jedinstveno. Ako ste dugo držali sve u sebi tijekom sezone Vodenjaka, sezona Riba će biti razdoblje vašeg otvaranja.

U ovom razdoblju imat ćete priliku i upoznati nekog tko će vas inspirirati i u koga biste se mogli zaljubiti, a zbog utjecaja retrogradnog Merkura može se dogoditi i da vam se javi neka osoba iz prošlosti. Okončajte sve s njom i nastavite dalje. Ne osvrćite se više nazad, nego samo hrabro nastavite naprijed.

  1. Ribe

Vaša sezona je konačno došla i vi već osjećate magiju. Merkur će biti retrogradan u vašem znaku do 9. ožujka, dok se ne vrati Vodenjaku, ali ne trebate brinuti zbog njega, nego izvucite najbolje iz toga. Prisjećajte se stvari i preispitujte ih kako biste se osvijestili i spoznali što trebate promijenite, javlja Index.

U ovom razdoblju pokazat ćete se kao posvećeni partner i tako ćete ojačati i svoju ljubavnu vezu i odnose s drugim važnim ljudima. Vaša komunikativnost doći će do izražaja, pa trebate iskoristiti ovaj nalet brbljavosti u svoju korist. Otkrijte ljepotu koja postoji oko vas i samo čeka da je zgrabite.

Kopirati
Drag cursor here to close