Ekipa ''Tuborgazam''

Ovi Mostarci imaju najduži...

Novi pobjednici natjecanja ''Ko ima duži Europom kruži''
Lifestyle / Flash | 05. 04. 2019. u 13:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U okviru natjecanja ''Ko ima duži Europom kruži'', gdje se ekipe širom BiH natječu u pravljenju najdužeg lanca od pull off Tuborg čepova, ekipa ''Tuborgazam'' iz Mostara osvojila je spektakularno putovanje Europom i krstarenje Mediteranom.

Oni su sinoć u mostarskom ''Che pub caffeu'' pobijedili konkurenciju i na mjerenju pokazali najduži lanac od pull off Tuborg čepova, i to u dužini od 11 metara i 38 cm, priopćeno je.

Dario Begić, David Pervan, Ivan Leko i Luka Lasić članovi su ''Tuborgazam'' tima, a lanac su pravili od veljače.

''Kada smo vidjeli da je natjecanje u tijeku i da se radi o veoma primamljivoj nagradi, odmah smo se bacili na posao. Počeli smo sakupljati čepove, neopterećeni koliko ćemo na kraju uspjeti da skupimo. Vidjeli smo da imamo veliki lanac ali pobjedu nismo očekivali. Veoma se radujemo putovanju'', rekao je Dario Begić, priopćili su organizatori.

Na spektakularno putovanje koje će trajati 12 dana putovat će ukupno 11 ekipa iz svih dijelova BiH, i to Tuborg autobusom u kojem će ih zabavljati DJ. Za sada su poznata četiri ekipe: mostarski ''Tuborgazam'', banjalučki ''K4 Ruljci'', ''Kaskaderi'' iz Sarajeva te ''Umjetnici'' koji su na mjerenju u Tuzli imali najduži lanac.

Apsolventsko putovanje trajat će od 24. travnja do 5. svibnja, a uključuje posjete Monaku, Monte Carlu, Loret de Maru, Barceloni, Rimu, Firenzi, Veneciji te krstarenje Mediteranom. Još sedam ekipa može osvojiti putovanje, a zadatak je jednostavan, od Tuborg čepova napraviti lanac. Detaljnije informacije o prijavama i načinu pravljena lanca dostupne su na www.tuborg.ba.

Sljedeća mjerenja, na Tuborg partijima planirana su: 5.4. u ''Da Vinci pubu'' (Zenica), 10.4. u pubu ''Šestica'' (Banja Luka), 11.4. u ''Mr & Mrs Cue'' (Sarajevo), 12.4. u ''MB Sport'' (Bijeljina), 13.4. u pivnici ''Nobel'' (Travnik), 14.4 u ''Caffe baru Sloboda'' (Tuzla) te 17.4. u ''Cinema clubu'' (Foča), priopćeno je iz Tuborga.

Kopirati
Drag cursor here to close