Dobre vijesti

Ova 3 horoskopska znaka mogla bi imati jako sretan lipanj

Upravo izlazimo iz kozmičkog vrtloga koji je bio u svibnju, s njegovim nizom turbulentnih razdoblja, i konačno možemo kolektivno odahnuti Najveći razlog? Merkur završava svoj retrogradni ciklus 3. lipnja i to donosi dobre vijesti za većinu znakova.
Lifestyle / Flash | 03. 06. 2022. u 12:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sa završetkom retrogradnog Merkura, poruke za koje smo se osjećali blokiranima za dijeljenje sada mogu izgledati uglađeno, a zrak se općenito čisti. Zajedno s nekoliko drugih tranzita, ovaj kozmički pomak donijet će ekstra pozitivnu energiju za Bika, Raka i Blizanca - tri horoskopska znaka koji će imati posebno sretan lipanj.

Sve u svemu, izravno postavljanje Merkura može olakšati pristup privlačenju ideja o kojima si razmišljala ili ti dati više slobode da podijeliš svoje misli, osjećaje i inspiracije s drugima. Ali taj učinak može biti posebno moćan za Blizance, s obzirom na to da je Merkur planetarni vladar Blizanaca i Bika.

Još jedan značajan tranzit stiže 11. lipnja, kada se susreću Venera orijentirana na vrijednosti i inovativni Uran, potičući nas sve da uzdrmamo svoje kolotečine, čak i da se pobunimo. Biti odmetnik moglo bi se činiti da ima veću vrijednost nego inače tijekom ovog vremena, koje može biti ispunjeno stvarima neočekivanim, a možda čak i izvanrednim - osobito za Bika, kojim vlada Venera. Dakle, dopusti sebi da budeš iznenađena, pa čak i iznenadiš samu sebe kada je riječ o tome kako se želiš odjenuti ili s kim želiš provoditi vrijeme. Ta slobodoumna energija vodi nas ravno u sezonu Raka, 21. lipnja, što je ujedno i udarno vrijeme za vodene rakove zodijaka da dođu do svoje sreće.

Bik

Kada se Merkur pomakne iz retrogradnog položaja, kao što je gore navedeno, to čini u tvojem znaku, Biku. To bi ti moglo pružiti snažan osjećaj jasnoće, posebno s obzirom na to da se ljudi u tvojem životu mogu činiti zainteresiranijima za razgovor o temama koje su ti važne. Kroz to vrijeme, pa sve do 22. lipnja, u tvojem je znaku i Venera (tvoj planetarni vladar) , što ti daje dodatnu iskru radosti i lakoće. Budi sigurna da se osloniš na tu moć dok se 11. lipnja kotrlja, donoseći sa sobom već spomenutu konjunkciju Urana i Venere i sav njezin potencijal za neočekivane promjene.

Kasnije tijekom mjeseca, dva potporna tranzita s Venerinog vladara daju potencijalni poticaj kreativnosti i pozitivne inspiracije za pokretanje. Prvo, 19. lipnja, Venera pravi slatki sekstil s poetskim Neptunom, možda te inspirira da budeš vještija i kreativnija u svojim objavama na društvenim mrežama ili da tražiš zajednicu usklađenu s humanitarnim projektom koji te zanima. Zatim, 21. lipnja, Venera formira tekući trigon s transformativnim Plutonom, stavljajući ti na pamet putovanja. Mogla bi biti inspirirana za istraživanje za nadolazeće putovanje, uživanje u obroku sa stranom kuhinjom ili gledanje dokumentaraca o drugoj kulturi.

Rak

Od tri horoskopska znaka kojima je suđeno da dožive sretne tranzite u lipnju, možda ćete biti najmanje iznenađeni kad to čujete, horoskopski Rakovi. Uostalom, 21. lipnja je ljetni solsticij, koji je za Rakove snažan dan svake godine, s obzirom da označava početak sezone Raka. To je dan na koji možeš očekivati da ćeš se osjećati potpuno u svom elementu - stoga je mudro zakazati aktivnost koja je stvarno samonjegujuća.

Kada 28. lipnja stigne mlad Mjesec od Raka, mogla bi se osjećati inspiriranom da kreneš u novo poglavlje. Provesti neko vrijeme u bilježenju onoga što želiš promijeniti u svom životu ili kako želiš rasti moglo bi se pokazati posebno plodnim.

Blizanci

Merkur, planetarni vladar Blizanaca, cijeli mjesec čini poteze koji povećavaju šanse za sreću ovog znaka. Nakon izravnog stacioniranja 3. lipnja, dajući ti energiju i nadu u kretanje naprijed, planet se 10. lipnja susreće s Plutonom u trigonu podrške koji bi ti mogao pomoći da otkriješ novo rješenje za problem koji te muči. A taj poticaj intelektualne energije i fokusa samo će rasti 13. lipnja, kada Merkur kreće u tvoj znak. Mogućnosti za zanimljive razgovore obiluju, a mogli bi se i sama nagnuti toj energiji.

Kasnije u mjesecu, kada Merkur 20. lipnja formira pozitivan sekstil s ekspanzivnim Jupiterom, mogla bi se osjećati energično i optimistično - poput pravog Blizanca. A kako estetska Venera ulazi u znak 22. lipnja, možeš očekivati i malo dodatnog sjaja, što će te dobro pripremiti za društvo ispunjeno dobrim vibracijama.

Kopirati
Drag cursor here to close