I memorijalni pohod

Otvaranje planinarske kuće 'Međuprenje' 20. kolovoza

Lifestyle / Flash | 16. 08. 2016. u 15:14

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U organizaciji Planinarskog društva "Prenj-Glogošnica 1979", 20. kolovoza bit će upriličeno svečano otvaranje planinarske kuće 'Međuprenje', kao i 6. memorijalni pohod 'Michal Belejčak'.

Polazak je planiran u subotu, u 8 sati iz mjesta Glogošnica, a za sve sudionike osiguran je prijevoz do Bunara i Čatrnje.

Projekt izgradnje planinarske kuće 'Međuprenje' pomogli su UNDP, USAID, Lutrija BiH i CZECH Republic development cooperation.

Iz PD "Prenj-Glogošnica 1979" priopćili su kako su svi sudionici pohoda dužni sebi osigurati adekvatnu planinarsku opremu, odnosno odjeću, obuću, te ukoliko su u mogućnosti i šator, zbog ograničenih kapaciteta nove planinarske kuće ''Međuprenje'' i "Milanove kolibe", gdje je planirano noćenje.

Svi zainteresirani, koji žele sudjelovati na otvaranju planinarske kuće i ovogodišnjem pohodu, obvezni su prijaviti svoje sudjelovanje na broj telefona: 061/499 - 320, ili putem e-maila: [email protected], najkasnije do 19. kolovoza, kako bi organizator na vrijeme mogao osigurati dovoljan broj vozila za prijevoz sudionika, istaknuto je u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close