Savršeni za brak

Otkrijte u kojim znakovima su rođeni idealni bračni partneri

Za razliku od Škorpiona i Blizanaca koji su rođeni avanturisti, sljedeća četiri horoskopska znaka sanjaju sretnom i dugom braku.
Lifestyle / Flash | 08. 11. 2018. u 19:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hoće li vaša veza potrajati ili je riječ samo o prolaznoj avanturi podosta ovisi o horoskopskom znaku. Za razliku od Škorpiona i Blizanaca koji su rođeni avanturisti, sljedeća četiri horoskopska znaka sanjaju sretnom i dugom braku.

Djevica

Djevice su osobe koje su svjesne količine truda koju je potrebno uložiti u vezu i brak kako bi bili uspješni. Njihova visoka inteligencija uvijek je prednost u rješavanju problema, a zbog njihove izravnosti nećete moći dugo kriti problem koji vas muči jer će ga Djevice izvući iz vas.

 Ilustracija

Vaga

Osobe rođene u znaku Vage slove za najstrpljivije. Vrlo su zrele i odgovorne i nikada im nije teško potruditi se oko važnih stvari. Vage su vrlo smirene osobe koje sve probleme rješavaju uz puno ljubavi i pažnje što njihovim partnerima pruža sigurnost i smirenost, piše Index.hr.   

Bik

Bikovi uvijek održe svoju riječ, vrlo su pouzdani i nikada vas neće razočarati obavljenim poslom. Njihova velika prednost je upornost i činjenica da vam nikada neće dopustiti da prespavate problem već će inzistirati na tome da ga odmah riješite.

Rak

Kod Rakova je suosjećajnost izraženija nego kod bilo kojeg drugog znaka. Izuzetno su brižni i jako će paziti da vas ne povrijede. Njihov veliki strah je taj da će završiti sami pa će, kada uđu u sretnu vezu, učiniti sve da ona opstane.

Kopirati
Drag cursor here to close