Upitan i doček Nove godine

Otkazan koncert Harisa Džinovića, gradonačelnik Banja Luke žaluje na Twitteru

Informaciju je na svom Twitter profilu potvrdio gradonačelnik Banja Luke Igor Radojičić kojemu otkazivanje koncerta nije baš dobro ''leglo''.
Lifestyle / Flash | 30. 12. 2018. u 22:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Otkazan je koncert Harisa Džinovića koji se u nedjelju navečer trebao održati u središtu Banja Luke, a razlog je prosvjedni skup ''Pravda za Davida''.

Informaciju je na svom Twitter profilu potvrdio gradonačelnik Banja Luke Igor Radojičić kojemu otkazivanje koncerta nije baš dobro ''leglo'' s obzirom da je svega nekoliko minuta ranije objavio fotografiju sa spomenutim pjevačem.

''Plato pred Muzejem su zauzele grupe koje prosvjeduju. Uplašeni građani se razilaze. Žalosno'', napisao je gradonačelnik Radojičić, a obrzo je objavio i da je koncert otkazan.

''Oštećena oprema ozvučenja, trg blokiran. Koncert ne može biti održan. Prosvjed je održan, koncert onemogućen'', stoji u posljednjoj Radojičićevoj objavi na Twitteru.

Članovi grupe su najavili da će se okupiti i u ponedjeljak na mjestu gdje je planiran doček Nove godine na otvorenom, poručujući da dočeka neće biti.

Kopirati
Drag cursor here to close